RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Світ

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Пономарьов емоційно розповів про приліт дрона в свій дім і пригрозив російській владі

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов заявив, що РФ неодноразово намагалася атакувати його дім під Києвом і останній приліт стався через те, що дрон прилетів після зняття повітряної тривоги.

Про це він розповів в коментарі для телеканалу Новини Live.

Він розповів про попередні спроби росіян атакувати його, про свої ушкодження, які отримав через влучання дрону біля його будинку, а також натякнув на плани помсти.

"До мого будинку, до ділянки, прилітало три дрони. Вони всі були збиті ППО, до цього поставились так, наче вони прямували до Василькова чи до іншого міста. Їх було багато, ППО їх збивали і вони падали поруч. Але сьогодні прилетів дрон після відбою повітряної тривоги. Пострілів не було чути. Ми можемо бути певні, що та координата, до якої він летів – це було завдання, яке йому призначено в Москві. Це 5 метрів від мого будинку... Якщо б потрапило в будинок – нас би тут не було, а так - крові було багато, але поранення не дуже серйозні. Жити я буду, і це їм не сподобається", - заявив політик.

Раніше російський опозиціонер Ілля Пономарьов показав світлини поранень і уламків дрона, який атакував його будинок під Києвом у ніч на 1 серпня.