RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Здоров'я

Новини

4 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

Всі новини

Лікарі творять чудеса: в Дніпрі хірурги провели унікальну операцію, фото

У Дніпрі, де раніше медики дивом врятували молодого бійця з важким пораненням в голову, в Центрі матері і дитини імені Руднєва лікарі творять чудеса. 16-річній Юлії подовжили ногу на 13 см.

Про це повідомляє Дитяче ортопедо-травматологічне відділення лікарні імені Руднєва в Facebook.

Коли Юлії було 9 років, вона перенесла остеомієліт стегнової кістки. Через це у неї сталося вкорочення правої ноги на 18 см.

Завдяки ортопеду-травматологу Ігорю Довгалюку, стегно дівчинки вдалося подовжити на 6 см, а гомілку - на 7 см. На цьому курс лікування не закінчується.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві герої-лікарі врятували матір 14-ти дітей, яка захворіла COVID і потрапила в лікарню з ураженням легень на 90%.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я