RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Здоров'я

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

Всі новини

Коронавірус більше не страшний: США дозволили своїм громадянам їздити в Україну

США знизили оцінки рівня ризику COVID при поїздках в Україну - до другого з чотирьох можливих.

Про це йдеться в повідомленні Департаменту охорони здоров'я та людських послуг США.

Цей дозвіл свідчить про помірний рівень COVID-19 в країні.

Окрім того, в Центрі з контролю і профілактики захворювань (CDC) зазначили, щоб американці під час візиту в Україну повинні дотримуватися підвищеної обережності через COVID-19, злочинність і громадянські заворушення. Деякі області "мають підвищений ризик."

Американцям заборонено відправлятися в: Крим через довільні затримання та інші зловживанн7я з боку російських окупаційних властей і в східні райони Донецької і Луганської областей, особливо непідконтрольні уряду, через збройний конфлікт.

При цьому рівень небезпеки для Вірменії та Ізраїлю підвищили до рівня 3 - "переглянете плани поїздки", а небезпека для Киргизії підвищена до найбільш високої 4-ї категорії - "відмовтеся від поїздки".

До рівня 4 підвищені рекомендації по Іспанії, Португалії та Кіпру, для Хорватії і Угорщини збережений рівень 3.

Вірусологи та епідеміологи назвали варіант коронавірусу "Дельта", який почав активно поширюватися Україною, найшвидшою і найнебезпечнішою версією COVID-19.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я