RU  UA

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Здоров'я

Новини

22 травня

21 травня

20 травня

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

11 травня

9 травня

8 травня

Всі новини

Чекали сім місяців: Німеччина нарешті передала Україні 1,5 млн доз вакцини

Берлін напередодні офіційного візиту Ангели Меркель до Києва передав Україні 1,5 млн доз вакцини від COVID-19 виробництва AstraZeneca.

Про це повідомляє прес-служба посольства Німеччини в Україні.

Як зазначили в німецькому уряді, Україна стала першою країною, отримала вакцини від коронавірусної інфекції від Німеччини на двосторонній основі.

"Ми продовжуємо нашу спільну боротьбу проти COVID-19: напередодні візиту федерального канцлера Ангели Меркель до Києва посол Анка Фельдгаузен передала сьогодні МОЗ України 1,5 млн доз вакцини AstraZeneca", - підкреслили дипломати.

Раніше ми розповідали, що в середині липня президент України Володимир Зеленський зустрівся з Меркель і домовився про постачання 1,5 млн доз вакцини від COVID-19.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я