RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Здоров'я

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

20 квітня

18 квітня

Всі новини

Ви зараз вбиваєте людей: Комаровський поставив на місце антивакцинаторку у прямому ефірі

Відомий український педіатр Євген Коморовський влаштував суперечку з кандидатом медичних наук Валентиною Маркевич, яка виступає проти вакцинації від коронавірусу.

Інцидент стався у прямому ефірі телеканалу "Україна 24".

Комаровський нагадав про нові штами коронавірусу та заявив, що вакцинація – єдина можливість уберегтися від COVID-19. У відповідь на це опонентка поставила під сумнів існуючі вакцини від захворювання і заявила, що вони недостатньо вивчені. Вона закликала брати з кожного згоду на ознайомлення з можливими ускладненнями після щеплення.

Відомий педіатр навів приклад із вакцинацією в Британії: "Я дуже хотів би, щоб ми з вами були вдвох, тому що тема, яку ви підняли... Зараз вам маленька ілюстрація того, до чого приводить те, про що ви говорите. За минулі. добу у Великій Британії захворіло сто тисяч людей, там 70% вакциновані, захворіли 100 тисяч, померли 140 людей, в Україні захворіли 6 тисяч людей, померли 345. Розумієте, про що це говорить? ", - сказав Комаровській опонентці. На це Маркевич відповіла, що така позиція неправильна, а вибірка в Україні надто маленька.

"Неправильна позиція в тому, що купа людей, яка вас зараз послухається, не прищепиться і поставить своє життя реально під загрозу. Ви зараз вбиваєте людей реально! Ви вбиваєте людей" , - заявив лікар.

Раніше ми повідомляли, що Комаровський пояснив, чому ліків від COVID-19 немає, а вакцина є.

Важливо! Матеріал підготовлений на підставі останніх, науково перевірених та актуальних досліджень у сфері медицини. Матеріал, підготовлений журналістом «Апострофа», має виключно інформаційний характер і не є закликом до дії чи основою для встановлення медичного діагнозу. Всі рішення щодо здоров'я повинні бути обов'язково узгоджені з Вашим лікарем, закликаємо обов'язково звертатися до фахівців.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Здоров'я