Російський журналіст та письменник Сергій Лойко розповів про опубліковану в одній з російських газет нотатку під назвою "Як не забути смак м'яса, сиру та овочів в кризу?".

Про це він написав у своїй колонці на сайті "Радіо Свобода".

picture

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

"Гумор? Сатира? Баламутство? Ні те, ні інше, ні третє. Це пам'ятка. На повному серйозі. Порада ветеранам. Як обійтися без їжі... В травневому номері видання "Московський Ветеран", зі святим Георгієм і нерозлучним з ним драконом, підперезаними георгіївською стрічкою. З обов'язковими портретами Президента Путіна, Святого Патріарха Кирила, Мера Собяніна, героя Радянського союзу, льотчика Маресьєва, 60-70-річних ветеранів (цікаво, якої війни?) у формі, обвішаних орденами, медалями з ніг до голови, весь кольоровий чотирисмуговий номер шанованого видання присвячений патріотичному вихованню молодого покоління", - написав Лойко.

"Опус про те, як ветерану не забути їжу, цілком серйозний. Рясніє практичними порадами, як, наприклад, цей: "На бульйони не м'ясо, а курячі шиї або риб'ячі голови і хвости. Курячі та рибні супові набори коштують копійки, а смак бульйону той самий, що і від цілої курки і рибки. Так навіщо переводити на них м'ясо?" Дійсно, навіщо? Простіше повіситися. Несвятковий цей висновок напрошується сам собою навіть при короткому прочитанні решті московської та російської преси", - зазначив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", екс-глава Мінфіну РФ, голова ради Центру стратегічних розробок Олексій Кудрін відзначив, що рівень життя та реальні доходи населення Росії знижуються третій рік поспіль і це є новим серйозним викликом для економіки РФ.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА