Лайм

Звезда нацотбора Евровидения-2017 TAYANNA: За меня больше всех болел Алан Бадоев

Певица TAYANNA (Татьяна Решетняк), наконец-то, нашла своего идеального продюсера

Звезда шоу “Голос країни-5” Татьяна Решетняк выступила на национальном отборе Евровидения под новым именем TAYANNA не случайно. Певице не впервой падать и снова подниматься. Казалось, ее победа в конкурсе предрешена - сильнейшие вокальные данные, образ и песня в формате конкурса, огромная поддержка зрителей, а также большая команда продюсера Алана Бадоева за спиной, влияние которой активно обсуждали за кулисами. Тем не менее, TAYANNA на последних секундах нацотбора за равного количества голосов из-за пометки в правилах пропустила в финал Евровидения O’Torvald. Новое имя, новый продюсер и новая жизнь - об этом певица рассказала в интервью “Лайму”. По просьбе артистки интервью публикуется на украинском языке.

- TAYANNA, ви попросили опублікувати наше інтерв’ю саме українською мовою. Також я знаю, що ви записуєте свій перший альбом українською мовою. Це якось пов'язано з квотами?

- Квоти тут ні до чого. Я живу в Україні, я народилась у чудовому місті Чернівці, я люблю українську мову, я пишаюсь своєю країною. Це нормально і правильно - говорити в Україні рідною мовою, а також писати пісні.

- Чи існує життя після Євробачення? Чим ви плануєте займатись?

- Я вважаю, що для мене навпаки усе тільки починається. Ми з моєю командою ні в якому разі не зупиняємось, ідемо далі, працюємо і вже готуємо багато цікавого, адже планів дуже багато! Майже одразу після нацвідбору на Євробачення ми презентували новий відеокліп “Не люби” і готуємо другий ЕР (міні-альбом, - Лайм), в який увійдуть виключно україномовні пісні. Крім того, 23 березня я виступатиму на ювілейному шоу Руслана Квінти. А також візьму участь у мюзиклі “Великий Гетсбі”. Повірте, життя після Евробачення є!

- Чи плануєте ви спробувати свої сили в інших конкурсах, можливо, у тому ж Евробаченні наступного року?

- Я взагалі-то не можу назвати себе дуже великою прихильницею конкурсів. Я взагалі не люблю, коли порівнюють і судять, тим більше, коли мова йде про музику. Тому, кожне змагання для мене – це виклик. Наразі усі свої сили я спрямовую на творчість. А там - поживемо, побачимо!

- У вас була надзвичайна підтримка з боку прихильників та зірок. Усі були впевнені у вашій перемозі. Як вони відреагували на результат нацвідбору?

- Мені писали дуже багато приємних слів, і під час участі у нацвідборі, і після фіналу у соцмережах. Усі мені говорили, що для них перемогла я, бажали мені успіху. І сьогодні я також відчуваю підтримку людей, які у мене вірили. І я ще раз хочу подякувати усім слухачам, друзям і команді, що ви крокуєте вперед разом зі мною.

- За кулісами пліткували, що ваша справа вашої перемоги вирішена, адже Бадоєв зніме кілька кліпів для Меладзе та його дружини. Які підстави для цих розмов?

- Багатьом людям притаманно придумувати або додумувати те, чого не було. Це їх вибір. Я чесна в своїх піснях, перед самою собою, своїми рідними та слухачами.

- Чому тоді, на вашу думку, перемогу віддали не вам?

- Таким був вибір народу. Впевнена, що хлопці з O’Torvald зможуть достойно представити нашу країну. А я вдячна за високі оцінки і журі, і глядачам. Це неймовірний досвід і заряд енергією на майбутнє.

- Хто підтримував вас на Евробаченні найбільше?

- Перш за все, підтримувала моя родина: мама, тато і мій улюблений синочок Даніель. Він разом з бабусею дивився нацвідбір по телебаченню і дуже за мене вболівав. Пам’ятаю, коли повернулася додому після першого прямого ефіру, Даніель вибіг до мене на зустріч із захопленими вигуками: “Мама - ти у мене зірка!”. Крім того, увесь час мене підтримували Алан Бадоєв, Макс Барських і уся наша велика творча команда. Алан Бадоєв переживав за мене найбільше - він на момент конкурсу був за кордоном і не міг відправити SMS у мою підтримку чи просто бути поруч.

Друзья Украина сделала свой Выбор! Это было прекрасное шоу ❤спасибо судьям и зрителям . Впереди у замечательной группы Оторвальд главное состязание и пусть удача будет с ними. Я благодарю своего Артиста ❤️❤️❤️ и всю нашу команду - ребята вы настоящее солнце и сила. #TAYANNA спасибо тебе за стойкость и за то ,что ещё с утра ,не имея возможности говорить , сумела собраться и спеть самую сложную песню отбора! Горжусь и люблю. Идём дальше ! Уже на следующей недели Всех , кто отдал свой голос за #TAYANNA ожидают сюрпризы Премьера клипа #НЕЛЮБИ @tayanna_reshetnyak #BADOEV2017 #onlylove ❤

Публикация от Alan Badoev (@alanbadoev)

- Журналісти за кулісами Євробачення помітили, що ларингіт не завадив вам прийти у супер-декольтованній сукні. Це була жертва здоров’ям, безвідповідальність, дань моді і сцені або - що?

- Артист завжди має залишатися артистом, попри все! Дійсно, так сталося у мене, що я захворіла безпосередньо напередодні фіналу. Але мій сценічний образ був продуманий до дрібниць, вбрання готувалося заздалегідь. Тому ми вирішили нічого не змінювати.

- Ви під Євробачення змінили ім’я на TAYANNA. Хто і як це ім’я придумав? Чому воно написано саме великими літерами, а не припустимо Tayanna чи TayannA?

- Ім’я TAYANNA мені дав продюсер і режисер Алан Бадоєв. Він відчув мій внутрішній світ, я поділилася з ним усіма своїми переживаннями і таємницями. Щодо великих літер… Знаєте, я навіть не задумувалась над цим. Не знаю, чи потрібно звертати на це увагу взагалі. Я думаю, що насправді величина букв імені не так важлива, тому що скоріше більш важливими є ті емоції, які людина відчуває, коли чує чи бачить його.

- Чи буде зворотній ребрендинг TAYANNA у Таню Решетняк?

- Думаю, що моє нове ім’я закріпилося за мною надовго. Воно відображає нову сторінку моєї творчості і, сподіваюся, принесе мені успіх. Більше того, з ім’ям TAYANNA мені дуже комфортно! Я одразу відчула його, як своє рідне, і уже навіть в житті прошу мене так називати.

- Ви змінили вже двох знаменитих продюсерів - Клімашенко та Потапа, а зараз розпочали роботу з Аланом Бадоєвим. Яким має бути ідеальний продюсер, з яким добре працювати саме вам?

- Я вважаю, що я зустріла свого ідеального продюсера! Я давно мріяла про співпрацю з Аланом Бадоєвим. Алан дуже добре мене відчуває і вміє показати такою, якою я є насправді. Мені з ним не лише комфортно - я у всьому йому довіряю, а це неймовірно важливо для тандему артиста і продюсера. Ми просто на одній хвилі! І, у першу чергу, це мій друг, який бачить в мені особистість і поважає її.

- Які у вас зараз стосунки з колишніми продюсерами Клімашенко і Потапом?

- Ми просто не перетинаємося з ними. У кожного свій шлях.

- Після участі в групі “Горячий Шоколад” і до “Голосу” у вас була невелика пауза в роботі на великій сцені. Чим ви займались і що вам дав цей досвід?

- Це була досить велика пауза, вона тривала майже чотири роки, і як такої “моєї” творчості дійсно не було: я ніде не виступала. Проте не можна сказати, що я залишила музику на цей час, адже я продовжувала писати пісні. Що цей досвід дав мені? Те, що я зустріла Алана Бадоєва. Під час саме цієї паузи мою працю помітив і оцінив найвідоміший не тільки в Україні, а й поза її межами режисер та продюсер Алан Бадоєв, ви тільки уявіть собі! Ми випадково зустрілися на студії. Коли Алан побачив мене в роботі, він попросив, щоб я показала йому усі мої авторські композиції. Мовляв, не може дивитись, як моя творчість залишається непоміченою. Так і зародився наш тандем.

- Ви писали пісні для когось з відомих артистів?

- Звичайно! У мене є багато композицій мого авторства, які відомі у виконанні українських і казахських артистів. Ось, наприклад, мої пісні співає Віталій Козловський, Марія Яремчук, Дільназ Ахмадієва, Нургуль Нугманова. Але останнім часом усе, що пишу, я залишаю собі. Все більше відкриваю себе слухачам.

- Хто з українських зірок у вас у плей-листі? Хто надихає із зарубіжних зірок?

- Усе залежить від настрою! Я часто слухаю Макса Барських, LOBODA, Тіну Кароль, Артема Пивоварова, Влада Дарвіна. Серед закордонних зірок моя улюблена співачка - Beyonce. За цієї артисткою, за її розвитком я спостерігаю майже від самого початку її творчого шляху. Крім того у моєму плеєрі завжди є пісні Селін Діон та Вітні Г’юстон, я також дуже люблю та поважаю цих співачок.

- Ваш фінансовий стан змінився за останні роки? Чи їздить відома співачка TAYANNA на метро?

- Близько шести років переважно їжджу за кермом, так зручніше. Але не маю нічого проти метро. Коли в Києві затори – це ідеальний вид транспорту.

- Як у вас зараз на особистому фронті?

- На даний момент моє серце вільне.

- А з ким живе ваш син Даніель?

- Дитина має бути поруч з мамою, відчувати її тепло і любов. Тому, звичайно, Даніель живе зі мною. Я беру його з собою на студію, зйомки. Він знає усі мої пісні, цікавиться кожним концертом і проектом, у якому беру участь.

- Як ваш син ставиться до того, що його мама дуже популярна?

- Я думаю, що Даніель ще доволі маленький, щоб розуміти, що таке популярність, у повній мірі.

- До речі, в якому віці, на вашу думку, ідеально виходити заміж та заводити дітей?

- У свідомому віці, коли ти сам реалізувався і можеш поставити на ноги дитину. Років у 26-28.

- Чи є у вас мрія? Що хотілось би встигнути у цьому житті?

- У мене дуже багато мрій. І взагалі я мрійниця (посміхається). Хочу реалізувати свої творчі задумки, кохати і бути коханою. А також поставити на ноги сина, виховати його хорошою людиною.

Фото: пресс-служба

Читайте также

"Новая мелодия, старая истина": Лобода презентовала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях