Кухня - вчудове місце для експериментів, адже кожного дня ви можете балувати себе та близьких простими, але дуже оригінальними стравами української, європейської, італійської та інших кухонь. Багато хто любить котлети, але ж готувати їх теж можна по-різному.

Якщо ви вже освоїли легкий рецепт котлет з грибів, якими можна замінити м'ясо в дні Великого посту, пропонуємо вам спробувати котлети з сирною начинкою.

Для приготування чотирьох порцій нам знадобляться: фарш (500 г), твердий сир (100 г), цибуля (1 шт), яйце (1 шт), манна крупа (2 ст. ложки), сіль, перець, рослинна олія та панірувальні сухарі - за смаком.

picture Фото: Pixabay

Як приготувати котлети з сиром всередині

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Спершу натріть цибулю на крупній тертці. Додайте її до фаршу, далі додайте манну крупу, яйце, сіль та спеції. Все ретельно перемішайте.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Наріжте сир маленькими кубиками. Після цього сформуйте з фаршу плоскі коржі. На одну з них покладіть кілька кубиків сиру та загорніть другим коржем в котлету.

При бажанні обваляйте котлети в панірувальних сухарях - це додасть їм пружності та дозволить зробити хрустку скоринку.

Налийте на розігріту сковороду масла і викладіть котлети. Смажте на середньому вогні 8-10 хвилин і не забувайте перевертати. Після цього потримайте їх ще 5 хвилин на з слабкому вогні, але під кришкою.

Вуаля! Котлети з сиром готові. Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю - ось чудова ідея. Котлети добре доповнять практично будь-який гарнір - картоплю, макарони, рис або гречку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.