З червоної риби на Новий рік можна приготувати не лише ніжний салат, а й брускетту. Ця закуска - улюблена страва сім'ї Лілії Ребрик, і телеведуча розповіла, як її готувати. Рецепт дуже простий та ідеально підійде для новорічного столу.

Брускетта з червоною рибою та авокадо: простий рецепт

Інгредієнти: цільнозерновий хліб (кілька скибочок), слабосолоний лосось (кілька шматочків), сир філадельфія, авокадо (1 шт.), свіжий огірок (1 шт.), паростки редису (жменя), лимонний сік (2 ч.л.)

picture Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Спосіб приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Скибочки хліба підсушіть у тостері або на сухій сковороді до хрусткої скоринки. Змастіть вершковим сиром. Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, ложкою відокремте м'якоть і наріжте на слайси. Викладіть на тости із сиром і збризкайте лимонним соком. Рибу наріжте скибочками та викладіть на авокадо. Потім - тонкі слайси огірка та паростки редису. Все, закуска до Нового року готова.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Лілія Лебрик зазначає, що ця страва низькокалорійна, тому ідеально підійде для тих, хто слідкує за своєю фігурою.

  • Раніше суддя шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати ліниві суші у склянці. Готуються вони з тих самих продуктів, що й традиційні, тільки в рази швидше.
  • Читайте також на theLime, як приготувати мішечки з млинців з грибами. Така закуска прикрасить новорічний стіл та приємно здивує гостей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.