Досвідчені господині знають, що млинці будуть дуже тонкими та ніжними, якщо просіяти борошно двічі, а то й тричі. А якщо додати до тіста шпинат, то вийде справді шедевр.

Авторка українського кулінарного каналу "Кулінарні рецепти від Надії" на YouTube розповіла, як приготувати рулет зі шпинатних млинців із сирною начинкою.

picture
Скріншот

 На думку блогерки, такий рулет приготувати нескладно, він точно підійде для святкового столу.

"Рецепт настільки простий, що впорається навіть новачок, а вигляд – справжній ресторанний", – пояснила пані Надія.

Читайте також: Ідеальні з соусом: Євген Клопотенко розповів, як приготувати солоні гарбузові оладки

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Інгредієнти:

  • 150 г шпинату;
  • 220 мл молока;
  • 150 г борошна;
  • три яйця;
  • 30 г вершкового масла;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 0, 5 ч. л. солі.

Начинка:

  • 160 г твердого сиру;
  • 70 г вершкового сиру;
  • 70 г майонезу;
  • три зубчики часнику;
  • сіль і перець – за смаком.

Приготування

В ємності треба перемішати блендером шпинат, яйця, сіль та частину молока. Маса має бути однорідною, без дрібних грудочок. Якщо ж такі є, можна процідити все через сито.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Наступний крок - додати просіяне борошно та перемішати. Влити розтоплене вершкове масло та іншу частину молока. Перемішати та залишити тісто на 20 хвилин.

Для начинки блендером перебити твердий сир, вершковий сир, майонез і часник.

На добре розігрітій сковороді посмажити млинці. Коли вони трохи охолонуть, змазати начинкою.

picture
Скріншот

Тепер час формувати рулет. Стіл треба застелити харчовою плівкою. Викласти перший млинець і змастити його начинкою. Другий млинець викласти на перший, трохи зсунувши, і також змастити кремом. Повторити це з іншими млинцями. Згорнути рулет. 

Виріб загорнути у харчову плівку та залишити в холодильнику на чотири години, щоб він просочився.

Готовий рулет змастити залишками крему та посипати подрібненими горіхами.

Раніше ми писали, як приготувати сирники з гарбуза. Ця корисна страва, багата на білок та кальцій, зазвичай готується із додаванням родзинок, кураги, цедри лимона тощо.

Цікаві новини для вас: