RU  UA

пятница, 19 апреля
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35

Помочь Вооружённым Силам Украины! Ссылка для переводов

Новости

18 апреля

Все новости

Украина должна стать активным участником мирового климатического соглашения – Косюк

Україні треба активніше брати участь в захисті навколишнього середовища та діяти в рамках світової кліматичної угоди.

Таку думку висловив голова правління ПАТ «Миронівський хлібопродукт» Юрій Косюк, коментуючи успішне голосування в ООН, яке започаткувало створення глобальної світової угоди, спрямованої на захист довкілля.

За результатами цього голосування буде створено робочу групу, яка на основі фактичних дослідницьких матеріалів підготує документ угоди. Власне, угода і стане тим новим інструментом, який допоможе боротися з проблемами навколишнього середовища та з недосконалістю міжнародного природоохоронного законодавства.

«Наразі Паризька кліматична угода не відповідає викликам, які стоять перед людством. Тому Україна повинна стати не лише активним учасником цієї групи, а й прикладом того, як перспективне мислення нашої країни допомагає захищати екологію планети для майбутніх поколінь», - зазначив Юрій Косюк на своїй сторінці у Facebook.

Юрий Косюк

Косюк також наголосив, що наша країна робить значні кроки у боротьбі з таким негативним явищем, як парниковий ефект. В Україні широко впроваджують альтернативні джерела енергії, зокрема вітру, сонця та біогазу.

«Україна рухається у питаннях екології в ногу зі світом. У нас все більше розвиваються альтернативні джерела енергетики, такі як вітряні та сонячні електростанції, а також біогазові установки, де МХП наразі є прикладом для всієї країни», - підкреслив Косюк.

Нагадаємо, голова правління ПАТ «Миронівський хлібопродукт» Юрій Косюк переконаний, що альтернативна енергетика захистить нашу країну від політичного впливу Кремля.

Версия для печати
Нашли ошибку - выделите и нажмите Ctrl+Enter
Раздел: Экономика
Теги: МХП, Косюк