Лайм

Дружина Віктора Павлика оголосила стать їхньої дитини і показала зворушливе відео

Пара вже обрала первістку ім'я

Віктор Павлік та Катерина Репяхова довго приховували від публіки стать майбутньої дитини, але все ж поділилися радісною новиною в соцмережах. Дружина українського співака готується народити сина, про що давно здогадувалися ЗМІ та фанати.

В Instagram 26-річна Репяхова опублікувала відео, на якому вони з чоловіком вперше дізналися стать малюка. Після УЗД конверт із результатами Катерина передала у салон, де для неї підготували коробку з повітряними кульками блакитного кольору.

"Ми хочемо хлопчика, тому що продовжувач мого роду наймолодший, маленький принц", - сказав схвильований батько, хоча майбутня мама була впевнена, що чекає на дівчинку.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Катя Павлик (Репяхова) (@repyahovakate)

"Я була настільки шокована, що стояла як укопана, коли побачила колір кульок. А за півгодини до відкриття коробки я просто плакала без зупинки. І не могла взяти себе в руки. Це точно найбільш хвилюючий момент у моєму житті, - написала Репяхова. - В інших людей якісь емоції, рухи, стрибки на таких відео. А у мене просто був шок. Я хотіла в цей день бути тільки з чоловіком удвох. Для мене це було дуже важливо. А наступного дня цю ж коробку ми відкрили для рідних".

Пара обрала ім'я дитини ще до того, як дізналася її стать. "Хоч хлопчик, хоч дівчинка, буде Міша. Михайло або Мішель", - розповіла Катерина в Instagram-історіях на початку лютого.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ