Лайм

Ця пісня для вас: фронтмен Imagine Dragons емоційно звернувся до українців на концерті у Польщі

"Нехай ваші родини будуть у безпеці і настане мир, який побачать ваші діти"

Ден Рейнольдс із американського гурту Imagine Dragons, який раніше підняв прапор України на концерті у Празі, цього разу знову підтримав українців. Музикант виступив на фестивалі Opener у Польщі, де виголосив емоційну промову.

Артист розповів, що читав листи людей, які постраждали через російську агресію. Після чого зізнався, що відчуває всередині почуття безпорадності, бо може підтримати український народ лише своєю творчістю. Відповідне відео вже з'явилося у мережі.

"Чудовим людям з України. Так багато з них втратили свої домівки, невже це 2022 рік? Чому досі триває війна, чому діти вмирають, чому ми не можемо зробити щось більше, ніж співати? Я почуваюся безпорадно", - сказав співак зі сцени.

"Я читав ваші листи. Я знаю, що ви тут. Ця пісня для вас. Нехай ваші родини будуть у безпеці і настане мир, який побачать ваші діти. Ця пісня для України", – звернувся виконавець до шанувальників, від яких отримував листи.

Фото: instagram.com/imaginedragons

Всі ці слова Рейнольдс говорив дуже емоційно: він увесь час тяжко видихав, відвертався від мікрофона, а його голос тремтів. Після потужної промови, присвяченої українцям, артист виконав пісню Alphaville Forever Young.

Imagine Dragons - популярний американський рок-гурт, який вже кілька разів виступав в Україні. Після початку повномасштабної війни музиканти підтримали нашу країну. Вони скасували концерти в РФ та брали участь у благодійному марафоні Save Ukraine.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ