Лайм

На тлі знищеної "Мрії": американський музикант зняв кліп в аеропорту "Антонов"

"Як говориться в останніх кадрах відео: "Історія починається зараз"

Американський виконавець Джон Ондрасік, відомий як Five for Fighting, зняв кліп на пісню Can One Man Save The World у зруйнованому аеропорту "Антонов". У записі пісні також взяв участь український оркестр.

Артисти разом зіграли на тлі знищеної окупантами "Мрії" - найбільший транспортний літак українського виробництва спалили російські агресори ще в перші дні вторгнення. Кліп, знятий у Гостомелі, вже з'явився на Youtube каналі американського музиканта.

"Це була найбільша честь у моєму житті, грати мою нову пісню з українським оркестром на руїнах аеропорту "Антонов" перед улюбленою українською "Мрією", найбільшим вантажним літаком у світі, цинічно знищеним на початку війни. Поділяючи цю музичну співпрацю на такій священній землі, я на власні очі переконався у стійкості та благодаті українського народу, який, чи то в грі на скрипці чи керуванні танком, не можуть зупинити злодіяння та агресія Путіна", - прокоментував Ондрасік прем'єру кліпу.

Співак також зазначив, що свою пісню присвятив президентові України Володимиру Зеленському та всьому народу України:

"Я вважаю, що всі ми, як вільні люди та вільні нації, повинні зробити свій внесок у захист незалежності та свободи, коли намагаються знищити одну з наших дружніх демократій. Як говориться в останніх кадрах нашого відео: "Історія починається зараз".

Джон Ондрасік Фото: Wikipedia

Володимир Джон Ондрасік III (псевдонім – Five for Fighting) – американський автор-виконавець та музикант. У 2000 році його альбом America Town став платиновим у США значною мірою через успіх пісні "Superman (It's Not Easy)". У 2004 році вийшов альбом Battle for Everything, що також став платиновим, в основному завдяки хіту "100 Years".

  • Раніше Jerry Heil зворушила піснею про розстріляне окупантами Щастя та літак "Мрія". Виконавиця зазначила, що російські окупанти можуть "розбомбити Щастя, розстріляти Мрію", але "вбити волю їм не вдасться".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття