Лайм

У Німеччині скасували концерт прихильниці Путіна Анни Нетребко

Оперній зірці відмовили у наданні майданчика

У столиці південно-західної землі Німеччини Баден-Вюртемберг, місті Штутгарт скасували сольний концерт російської оперної співачки Анни Нетребко через те, що вона "недостатньо явно дистанціювалася від президента Росії Володимира Путіна".

Про скасування виступу повідомила прес-служба компанії-промоутера C2 Concerts. Артистка мала співати разом зі своїм чоловіком, азербайджанським тенором Юсіфом Ейвазовим, у парадному дворі Штутгартського замку 3 вересня. Однак шоу скасували через відмову земельної компанії нерухомості та будівництва Баден-Вюртемберга.

Фото: facebook.com/annanetrebko

Земельна компанія нерухомості та будівництва належить міністерству фінансів Баден-Вюртемберг та керує, серед іншого, державними замками та парками.

Міністр фінансів землі Даніал Баяз пояснив відмову у наданні майданчика тим, що проведення заходу створило б для Штутгарта "загрозу громадській безпеці та порядку аж до злочинів та заворушень".

Баяз ще в березні звинуватив оперну діву в тому, що вона недостатньо дистанціювалася від президента Росії Володимира Путіна. Він заявив тоді, що доки Нетребко не дистанціюється "правдоподібно", вона не співатиме у парадному дворі Штутгартського замку у вересні.

Нагадаємо, Анна Нетребко підтримувала терористів на Донбасі, а 2012 року була довіреною особою Володимира Путіна на виборах. Згодом вона засудила війну, розв'язану Росією в Україні, але не виступила проти Путіна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Джеджула показав сина Даніеля після операції: що з ним сталося

Андрій Джеджула розповів, чому його 15-річний син Даніель опинився у лікарні - хлопцю зробили септопластику

Ці речі травмують: Наталія Могилевська розповіла, чого не допускає у вихованні доньок

Українська співачка Наталія Могилевська зізналася, що ніколи не б'є та не кричить на своїх доньок, яких удочерила під час війни

Ксенія Мішина, яка веде шоу "Я люблю Україну", нарвалася на критику через російськомовне інтрев'ю

Ксенія Мішина записала подкаст російською мовою - акторку розкритикували у мережі - як відреагували юзери