Лайм

Настя Каменських пояснила, чому повернулася в Україну без Потапа та як реагує на хейт

Українська співачка не була вдома шість місяців

Настя Каменських зі своїм чоловіком Потапом напередодні вторгнення РФ виїхала за кордон. Там зіркова пара брала участь у благодійних концертах на підтримку України та записувала пісні про війну. Нещодавно співачка повернулася до Києва, репер лишився в Іспанії.

В інтерв'ю "Все буде добре" NK поділилася емоціями від повернення додому та розповіла, що зробила в першу чергу. "Я відчула величезне щастя, що потрапила на рідну землю. Перше, що я зробила, - поїхала до своєї мами. Я дуже за нею скучила, вона в Україні. Цілувала землю, цілувала свою оселю, ридала, плакала обіймала свою яблуню, яка вродила цього року, зустрічалася з близькими", - зізналася виконавиця.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Мене переповнювало дуже багато емоцій. Бо, на жаль, так вийшло, що я застрягла, як і багато людей, які були у відрядженні або на відпочинку в той момент, коли почалася війна", - додала вона.

На запитання, чому вона повернулася без Потапа, Настя сказала: "У нього паралізувало обличчя. Ми зараз проходимо процес адаптації і зрозуміло, що більшість українців переживають посттравматичний синдром або депресію, або панічні атаки. У когось здоров'я починає сипатися, нервова система просто не витримує".

Каменських додала, що наразі Потап багато їздить з благодійними концертами. У музиканта залишилось кілька незавершених проектів, після яких він "з великим бажанням" повернеться додому.

Фото: instagram.com/kamenskux

Також співачка розповіла, як реагує на хейт через виїзд за кордон та неповернення Потапа в Україну.

"Хейт, звичайно, величезний і мене це обурює і засмучує. Тому що це на руку нашому ворогові, - каже Настя. - Але що мені хотілося б сказати людям, які вважають, що щось там хтось не доробив або зробив. Коли людина збирається написати або сказати щось погане про свого співвітчизника, краще написати пост про те, що у нас війна, і, може, він так дійде до іншого куточка світу, і там комусь розповість правду. Будь ласка, давайте будемо єдиними, єдиними у всьому. Допомагати, а головне підтримувати одне одного. Виправдовуватися перед кимось...ну у мене є гідність і я не витрачатиму на цей час".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео