Лайм

Сім’я, яку не зламати. Монатик розповів про стосунки з дружиною на відстані

Співак поділився подробицями

У період війни багато зіркових пар розлучилися, не витримавши разом нових випробувань. Про те, як не втратити довіру до свого партнера та не сумніватися одне в одному, розповів український виконавець Дмитро Монатик. Він зазначив, що вимушена через війну розлука з дружиною Іриною не стала для їхньої пари чимось складним, адже, як зазначив артист, у їх родині "відпрацювалась звичка час від часу бути на відстані" через активну концертну діяльність Дмитра.

"У нас, напевно, ще року з 2015 відпрацювалась звичка час від часу бути на відстані, але ненадовго. Це нам трохи допомагає. Я наче десь у безкінечному відрядженні, турі. До цього звикли і діти також. Просто зараз цей тур такий - незрозуміло, коли закінчиться. І взагалі, я вважаю, що все залежить від того, як ви будували стосунки з самого початку. У нас 100 відсотків довіри одне до одного. У нас міцна сім’я, яку не зламати", - сказав співак у інтерв’ю Маші Єфросиніній.

"Ми з Ірішою з самого початку проходили багато випробувань, - продовжив говорити на цю тему артист. Війна – найстрашніше і найскладніше випробування. Пройти його достойно і залишитись людьми – дуже важливе завдання для кожного з нас. Це складно, але це можливо".

Монатик також зазначив, що у побутових питаннях між ними з Іриною ніколи не виникало суперечок, що є ще одним плюсом. Окрім того, є й інша запорука щасливих та довготривалих стосунків - вміння говорити одне з одним - вміння говорити на буль-які теми, як сказав Дмитро:

"Ми говоримо одне з одним абсолютно про все. Якщо багато пар не можуть пройти випробування ремонтом, то у нас ситуація протилежна. Ніколи не виникало ніяких суперечок в таких моментах. Так, зараз такий момент, що ми змушені жити на відстані, але ж ми скоро побачимось. Ми пройшли коронавірус, де постійно знаходилися удвох. А тепер проходимо війну".

Фото: instagram.com/monatik_official

Фото: instagram.com/monatik_official

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Монатик, як і багато інших українських артистів, виступає за кордоном із концертами на підтримку України. Його дружина та діти поки що не повертаються до рідної країни, а перебувають у Варшаві.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Роботи дуже багато: Ірина Кудашова висловилася про квартиру у Чернігові, зруйновану атакою РФ

Ірина Кудашова розповіла про зруйновану росіянами квартиру у Чернігові - акторка дивом врятувалася від ворожої атаки

Олег Скрипка зробив заяву про мобілізацію та відповів, чи готові його сини піти на фронт

Олег Скрипка заявив, що кожен має сам вирішувати, чи вступати до ЗСУ - артист пояснив, чому він не наважився на цей крок

Став іншою людиною: Огнєвіч розповіла про батька, який рятує українських військових

Батько Злати Огнєвич служить у 65 років - чоловік лікує рятує поранених українських бійців у Харківській області