Лайм

Це наша родина: Володимир Зеленський поділився зворушливим відео у День Збройних Сил України

Президент привітав українських військових

Щороку 6 грудня українці святкують День Збройних Сил України. Цього року це свято набуло особливої важливості для нашої країни, адже сотні тисяч українських захисників та захисниць боронять суверенітет та незалежність України від повномасштабного вторгнення РФ.

Володимир Зеленський в своєму Instagram привітав бійців ЗСУ та подякував кожному, хто бореться за нашу свободу. Свій допис президент України супроводив відео, яке нікого не залишить байдужим.

Фото: instagram.com/zelenskiy_official

У ролику можна побачити українських військових, які за будь-яких умов мужньо виконують свою роботу. За кадром звучить дитячий голос, який розповідає про героїв відео: свого тата, сусіда, батька друга, вчителя з англійської, брата.

Читайте також: Повертайтесь живими та з перемогою! Яскраві відеовітання з Днем ЗСУ

Таким чином нам вкотре нагадали, що на захист нашої країни стали всі без винятку українці. "Це наша сім'я. Ми всі - ЗСУ", - підтверджує ця фраза з відео.

"Наші Збройні Сили захищають рідну землю, а це дає найсильнішу мотивацію з можливих. Борються за свободу, а це завжди примножує будь-яку силу. Відстоюють правду, а тому й майбутнє України. Пишаємось, захоплюємось, дякуємо. Кожному і кожній! Із великою повагою – Президент України. Слава ЗСУ! Слава Україні!", - написав Володимир Зеленський.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту