Лайм

Позбавити звань і громадянства: в РФ Валерію Меладзе вигадують покарання за слова "Героям слава"

Вчинок співака назвали неприпустимою зрадою

Валерій Меладзе на корпоративі у Дубаї на вітання шанувальника "Слава Україні!" відповів "Героям слава!". У РФ не могли залишити цю фразу поза увагою, і тепер вигадують російському співаку покарання.

Так, лідер партії "Справедлива Росія - За правду" Сергій Миронов запропонував позбавити Меладзе всіх звань, що є у нього.

Фото: t.me/mironovonline

"Його поведінка гідна засудження. По-справжньому російський артист так поводитися не може і не повинен. Він сидить на двох стільцях, намагаючись "урвати" з усіх боків. Пора б визначитися. Хоча, судячи з поведінки, цей "артист" свій бік вибрав. Пропоную позбавити Меладзе всіх звань, що є у нього. Це буде чесно і справедливо", - написав він у своєму Telegram-каналі.

Читайте також: У Росії зняли з усіх радіостанцій пісні Пугачової та Меладзе.

Російський сенатор Олена Афанасьєва зі свого боку вважає, що позбавлення звань - недостатнє покарання для зрадника. На думку чиновниці, Валерія Меладзе треба позбавити громадянство РФ.

"Якби Меладзе був чесною людиною, у чому я сумніваюся, він сам вийшов б з громадянства Росії. Але вони ж звикли заробляти в Росії бабки великі. І "нажиті непосильною працею" мільйони витрачати на нестримні розваги", - додала вона.

Нагадаємо, Валерій Меладзе 24 лютого засудив війну та закликав розпочати переговори. При цьому хто напав на Україну російський співак не сказав. Згодом з'явилися чутки, що Меладзе покинув Росію, але згодом стало відомо, що він продовжує виступати в Москві.

Днями російський артист виступив в ОАЕ, де один із шанувальників привітав його словами "Слава Україні!". Меладзе, прибравши мікрофон, тихо відповів "Героям слава!", але після радості глядача співак помітно запанікував і заявив, що він "поза політикою тут".

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації