Лайм

Стало погано на роботі: раптово помер український продюсер Владислав Ляшенко

Він відіграв важливу роль в історії української музики

У Києві помер відомий промоутер та автор багатьох проектів Владислав Ляшенко. Життя українського продюсера обірвалося раптово 3 березня під час зустрічі з клієнтом.

Сумною звісткою на своїй сторінці у Facebook поділився директор агенції Concert.ua Дмитро Феліксов. "Я відмовляюсь в це вірити, ще 50 хвилин тому ти писав мені смс. Влада більше нема. Просто погано стало на роботі, коли зустрічався з клієнтом", - написав він 3 березня. Причини раптової смерті він не повідомив.

Фото: facebook.com/Dmytro.Felixov

Владислав Ляшенко родом із Кривого Рогу. Він був співзасновником лейблу "Інша Музика", який разом із режисером Віктором Придуваловим заснував у 2006 році. Лейбл відіграв ключову роль для становлення української альтернативної сцени у нульових.

Ляшенко також був організатором та співзасновником Best Ukrainian Metal Act – найбільшої альтернативної музичної премії. Заснував українське онлайн-радіо альтернативної музики "Субмаріна".

Також Владислав працював арт-директором концертного майданчика "Бінго", керував київським клубом "Monterey". Останнім часом працював директором Bel Etage Music Hall, що належить Concert.ua.

"Не стало нашого колеги та друга. Влад пішов з життя раптово, просто під час екскурсії орендаря Bel Etage. Співчуваємо близьким і рідним. Наші думки зараз з ними", - написали на сторінці Concert.ua в Instagram.

Фото: facebook.com/vlad.lyashenko

Читайте також: Засновник рок-гурту "Мертвий Півень" Любомир Футорський помер у віці 50 років.

Колеги, друзі та просто ті, хто знав Влада Ляшенко, висловлюють слова скорботи та публікують пам'ятні фото на його сторінці у Facebook.

"Влад Ляшенко пішов ... Боляче... Ти був зі своїм характером, зі своїм баченням. Немає слів, не віриться. Дякую тобі за все! Прощавай";

"Ти був одним з тих, на кому трималася українська важка сцена. Більше 20 років я виходив на сцену з різними бандами на багатьох десятках фестів, які вібувалися саме завдяки тобі. Спочивай з миром;

"Просто не можу повірити... Здається, що це не насправді. Світла пам'ять".

Фото: facebook.com/vlad.lyashenko

Фото: facebook.com/vlad.lyashenko

Фото: facebook.com/vlad.lyashenko

Фото: facebook.com/vlad.lyashenko

Фото: facebook.com/vlad.lyashenko

Фото: facebook.com/vlad.lyashenko

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як зараз виглядає і чим займається Ігор Воєвуцький - колишній соліст гурту "Авіатор"

Колишній соліст гурту Авіатор Ігор Воєвуцький служить у ДФТГ та займається сольною кар'єрою - як склалася його доля

Василь Вірастюк зізнався, що зрадив дружину і вчетверте став батьком

Василь Вірастюк вперше зізнався, що у нього народився син від жінки, з якою він зрадив свою дружину Інну

Двічі вивертали валізи: Санта Дімопулос поскаржилася на поведінку польських прикордонників

Санта Дімопулос розповіла про інцидент на польському кордоні - відому українку довго перевіряли, вона мало не запізнилася на літак