Лайм

В Україні презентують документальний фільм про гурт Сергія Міхалка BRUTTO

У Києві показ фільму відбудеться в залі кінотеатру "Жовтень"

Популярний рок-гурт білоруського музиканта Сергія Міхалка BRUTTO представить в Україні документальний фільм BRUTTO NOSTRA.

До нього увійшли досягнення колективу за п'ять років його існування: більше 500 концертів і тисячі глядачів на концертах, 3 повноцінних альбоми і 22 офіційних відеокліпи, тріумфальне повернення Сергія Міхалка і BRUTTO в Білорусь і запуск проектів "Ляпіс-98" і Drezden.

"На мій погляд, в історії світового шоу-бізнесу не траплялося нічого подібного і настільки унікального, як історія, яка сталася з Сергієм Михалком. Впасти на саме дно, і через пару років піднятися на самий верх в новому образі. Стати лідером трьох по-своєму унікальних і популярних гуртів. Написати таку кількість хітів і створити таку велику міцну сім'ю. Мати таке почуття гумору. Мати таку фізичну і внутрішню силу. Я навіть уявити не можу, наскільки треба бути унікальною і сильною особистістю. Цю історію мав хтось розповісти. І я безмірно щасливий, що про всесвіт BRUTTO NOSTRA розповісти вдалося саме мені. Це було моєю мрією. А тепер ця мрія поспілкуватися з Михалком, гуртом BRUTTO і всіма, хто оточує цю людину, стане реальністю. Це круто", - прокоментував режисер фільму Дмитро Авдєєв.

Прем'єра картини відбудеться 8 жовтня на всіх цифрових майданчиках. А напередодні цифрової презентації, 7 жовтня, стрічку покажуть на великому екрані в Києві, Львові, Харкові та в Чернівцях в рамках кінофестивалю BUCOVINA. Вхід вільний за умови реєстрації.

У Києві показ документального фільму BRUTTO NOSTRA відбудеться в залі кінотеатру "Жовтень" о 21:00. Кияни зможуть не тільки насолодитися прем'єрою картини, а й взяти участь у розіграші мерчу від BRUTTO. Ведучими спеціального показу стануть Сергій Кузін і Соня Сотник. Захід планують відвідати: режисер фільму Дмитро Авдєєв, сценарист Ірина Журавльова, продюсер колективу Антон Азизбекян.

Графік показів в інших містах:

Харків, Боммер. Початок о 19:30

Львів, Lviv Film Center. Початок о 17:20.

Чернівці, кінотеатр "Магнат" в рамках фестивалю документальних фільмів BUCOVINA c 19 по 21 жовтня.

Напередодні виходу фільму гурт BRUTTO представив відео на пісню "Мельхіор і Каспар". У кліпі знялися діти і дружина Сергія Міхалка, а також сім'ї інших учасників колективу.

Читайте також

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai

Афіша подій у Києві: "Карибські вечорниці", вар'єте "Рояль" з Lida Lee, спектаклі "Чорного квадрата"

Caribbean Club запрошує на події лютого: гостей чекають улюблені музичні, театральні та гумористичні заходи