Лайм

У Києві вперше виступить Дімаш Кудайберген: його називають "найкращим голосом планети"

Про його творчість відгукуються Дрю Беррімор, Лара Фабіан і Джекі Чан

11 березня в столичному Палаці Спорту відбудеться перший сольний концерт молодого співака, композитора і мультиінструменталіста з Казахстану Дімаша Кудайбергена. Цей феноменальний артист прославився не тільки в рідній країні, а й став відомий у всьому світі.

Його називають "Кращим голосом планети". В його голосі вміщується три - баритон, тенор і альтино, чоловіча версія сопрано. Його вокальний діапазон становить шість октав. Він грає на семи інструментах і співає на дев'яти мовах.

Дімашу всього 25 років, а за його плечима вже величезний список різноманітних номінацій і перемог. У Китаї він був визнаний "Найпопулярнішим співаком Азії" за версією Top Chinese Music Awards, "Кращим закордонним співаком" за версією MTV, "Співаком року" за версією журналу "ОК".

У молодого артиста 114 фан-клубів в 46 країнах, число його шанувальників перевалило за 10 мільйонів. Своїх фанатів Дімаш називає dears.

Про його творчість відгукуються Дрю Берімор, Лара Фабіан і Джекі Чан, а американська модель і акторка Єва Лонгорія запрошує Дімаша в якості почесного гостя гала-концертів Global Gift в Парижі і Каннах.

"Якби я закрила очі, подумала б що співають десять різних людей", - говорить про юного феномена американська акторка Дрю Берімор.

"Я відкрив для себе чудового співака Дімаша, який вразив всю публіку своїм дивовижним голосом, і мене в тому числі", - зазначив актор Джекі Чан.

Дімаш виріс в музичній сім'ї, і це дійсно наклало свій відбиток на майбутнє. Але артист не спочиває на лаврах, а продовжує працювати над собою, вдосконалюючи свою майстерність.

Почути чарівний голос Дімаша і його найкращі пісні, а також захоплююче шоу, можна буде 11 березня в Палаці Спорту. Початок о 19:00.

Читайте також

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai

Афіша подій у Києві: "Карибські вечорниці", вар'єте "Рояль" з Lida Lee, спектаклі "Чорного квадрата"

Caribbean Club запрошує на події лютого: гостей чекають улюблені музичні, театральні та гумористичні заходи

Карибські вечорниці: Caribbean Club повертає свої культові танцювальні суботи

Культові карибські вечірки повертаються. Перші запальні суботи чекають на гостей Caribbean Club уже в січні