RU  UA

Красота

Кайлі Дженнер оголилася біля басейну і похвалилася пишними формами

Модель разом з подругою і маленькою дочкою відпочиває на екзотичних островах

Американська модель, сестра голлівудської телезірки Кім Кардашьян - 21-річна Кайлі Дженнер, яка увійшла до списку найбільш високооплачуваних знаменитостей планети, поділилася в мережі пікантним фото.

На знімку, опублікованому в її Instagram, молода мільйонерка зображена повністю оголеною. Модель позує на тлі басейну, прикривши пишні груди рукою. Обличчя Кайлі приховала під крислатим капелюхом.

Відвертий кадр тут же привернув увагу шанувальників Дженнер. Всього за добу фото зібрало понад 10 мільйонів лайків і безліч захоплених коментарів.

Зараз Кайлі разом з подругою і маленькою дочкою відпочиває на екзотичних островах. Знімками з відпочинку Дженнер регулярно хвалиться в соцмережі.

  • Раніше Кайлі Дженнер знялася в відвертій фотосесії зі своїм коханим і батьком її дитини - репером Тревісом Скоттом. 1 лютого 2018 року у пари народилася дочка Стормі.
  • Телезірка і модель-трансгендер Кейтлін Дженнер, в минулому батько моделей Кендалл і Кайлі Дженнер, схвилював шанувальників своєю зовнішністю .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Каких распространенных ошибок следует избегать в макияже для глаз женщинам после 50 лет, чтобы визуально не казаться еще старше

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Какие простые рекомендации помогут сохранить более молодой вид и скрыть гусиные лапки, морщины, темные области под глазами

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Профессиональные колористы рассказали, какие оттенки волос необходимо выбирать весной 2024 года, чтобы выглядеть стильно и быть в тренде