Лайм

7 простих зачісок на кожен день: підглядаємо ідеї у зірок шоу-бізнесу

Ці зачіски можна зробити на швидку руку

Багато зірок шоу-бізнесу в силу своєї зайнятості не витрачають багато часу на повсякденну зачіску. Вони із задоволенням демонструють в мережі, як виглядають в звичайному житті, а ми - з натхненням надихаємося їх образами.

The Lime зробив для вас фотопідбірку зачісок українських знаменитостей, які зроблені зі смаком і за останніми тенденціями. Розгляньте кілька нехитрих ідей нескладних укладок на швидку руку, і втілюйте їх в життя.

Полупучок з розпущеним волоссям

Таку зачіску любить робити співачка Настя Каменських, так як вона на піку популярності вже не перший рік. І все через те, що вона зручна, універсальна і ефектна. Така зачіска доповнить будь-який літній образ і зробить його дуже модним і стильним. До того ж робити її зовсім нескладно. Пам'ятайте в дитинстві всім дівчаткам мами робили зачіску "Мальвіна"? Так ось це практично те ж саме, просто цей хвостик потрібно закрутити і заколоти.

Недбалий пучок

Одна з найпопулярніших і простих зачісок на кожен день - зачіска з зібраними волоссям в пучок. А якщо зробити його злегка недбалим, то образ вийде більш легким і романтичним. Таку зачіску обожнюють багато зірок, зокрема солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва. Такий злегка розпатланий варіант зачіски ідеально підійде для буднів.

Легкі локони

Легкі локони - одна з улюблених зачісок Анни Седокової. Злегка хвилясте волосся - чим не ідеальна укладка на кожен день? Звичайно, якщо у вас коротке волосся, то повністю повторити ідею буде складно.

Злегка кучеряве волосся виглядає натурально і досить буденно, але при цьому не так набридає, як звичайні зачіски. Таку укладку часто називають "вуличними локонами". Для її втілення вам знадобиться плойка або праска.

Недбалий хвіст

Так як в цьому сезоні в тренді недбалість, то і хвіст можна зробити в такому стилі. Такий варіант зачіски воліє Слава Камінська з групи "НеАнгели". Не обмежуйте себе тільки варіантами з хвостом по центру - експериментуйте із зсувами його з центру. Зберіть волосся так, щоб вийшов хвіст збоку. Трохи ослабте і начешіть, це додасть об'ємний ефект.

Два пучка на голові

Сьогодні в тренді грайливий і пустотливий варіант повсякденної зачіски - два пучка. Зовсім як в дитинстві і як у Лесі Никитюк. Таке укладка виглядає грайливо і робить образ більш юним. Пучки закріпіть звичайної резинкою або шпильками і злегка начешіть їх для об'єму.

Коса з хвоста

Хочете бути схожою на Регіну Тодоренко, тоді спробуйте такий вид укладки. Зберіть волосся у високий хвіст, розділіть його на три частини і сплетіть косу. Злегка витягніть пасма, щоб коса стала об'ємною.

Низький хвіст з проділом посередині

Таку зачіску останнім часом полюбила Ані Лорак. Вона елегантна, жіночна, а головне, зручна в повсякденному житті. Незважаючи на її простоту, виглядає вона дуже ефектно і стильно.

  • Раніше The Lime зібрав для вас 10 варіантів стильних стрижок , які будуть сяяти в цьому сезоні. З такими зачісками ви не залишитеся без уваги і будете завжди на висоті.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами