RU  UA

Красота

10 простих зачісок на довге волосся: як залишатися в тренді без салонів і майстрів

Вам знадобиться всього кілька недорогих аксесуарів і трохи часу

Власницям довгого волосся не обов'язково витрачатися на дорогі аксесуари, адже їх головна прикраса завжди при них. Розкішні локони завжди виглядають дуже жіночно і привертають увагу оточуючих.

До того ж довге волосся відкриває чудову перспективу для творчості і фантазії, чого не скажеш про коротке волосся. Володіючи розкішною шевелюрою можна створити безліч стильних зачісок, не вдаючись до допомоги майстрів. The Lime зібрав для вас 10 простих, але в той же час ефектних зачісок, які легко можна зробити своїми руками. Для цього вам знадобиться всього кілька недорогих аксесуарів і трохи часу.

Зачіски з великими шпильками

Наймодніший тренд 2019 - зачіски з великими шпильками. На такі масивні аксесуари неодмінно варто звернути увагу всім модницям. Адже вони не тільки здорово прикрашають, але і тримають укладку.

Зачіски з невидимками

Невидимки знову увійшли в моду, тільки тепер на волоссі їх повинно бути багато. Шпильки можна прикріпити одну за одною, хрест-навхрест або створити інший металевий візерунок. Тут все залежить від вашої фантазії.

Низький хвіст з хусткою

Строкаті хустки знову в тренді і тепер їх сміливо можна використовувати в зачісках. Дизайнери пропонують вплітати їх у коси, а також прикрашати ними хвіст. Шовк додасть образу легкості, романтичності та жіночності.

Пучок

Така зачіска завжди на піку популярності в будь-якому її виконанні. Високий акуратний пучок, недбалий пучок на кожен день, пучок з косами, два пучки - і це ще не все варіанти даної укладки.

Косичка "Риб'ячий хвіст"

Це дуже швидка і легка зачіска на довге волосся. Незважаючи на те, що виглядає вона так, ніби зробили її в салоні, така зачіска дуже проста у виконанні.

Хвіст з волоссям

Одна з найбільш швидких і популярних укладок на довге волосся - хвіст з обмотаним навколо волоссям. Її легко можна зробити в домашніх умовах. Для її втілення, потрібно зав'язати звичайний хвостик, витягнути з нього невелике пасмо волосся і обернути навколо хвоста, заправивши кінчики під резинку.

Полупучок з розпущеним волоссям

Така зачіска доповнить будь-який літній образ і зробить його дуже модним і стильним. До того ж робити її зовсім нескладно. Пам'ятайте в дитинстві всім дівчаткам мами робили зачіску "Мальвіна"? Так ось це практично те ж саме, просто цей хвостик потрібно закрутити і заколоти.

Зачіска "Пляжні хвилі"

Зачіска "Пляжні хвилі" виглядає так, як ніби на довге волосся після купання в морі трохи підсохли. Таке укладання надає образу невимушеності і легковажності.

Зачіска "Ламані лінії"

Щоб зробити таку зачіску вам знадобиться праска або плойка. Таке укладання виглядає трохи недбало, стильно і свіжо. До того ж, вона відмінно додає об'єму локонам, що припаде до душі власницям рідкого і тонкого волосся.

Асиметричний хвіст

Зберіть волосся в хвіст трохи нижче вуха і закріпіть його резинкою, не затягуючи занадто сильно. Така зачіска підійде на кожен день.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Исследование показало, что алоэ вера эффективнее борется с морщинами, чем некоторые увлажняющие кремы и уколы красоты, в частности ботокс

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стилист рассказал, какие простые приемы, а также стрижки и прически визуально могут сделать женщин после 50 лет намного моложе

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Каких распространенных ошибок следует избегать в макияже для глаз женщинам после 50 лет, чтобы визуально не казаться еще старше