Лайм

Міс Україна 2019: як пройшов конкурс і що відомо про переможницю Маргариту Пашу

В рамках конкурсу журі також визначило двох конкурсанток, які представлять нашу країну на міжнародних конкурсах

12 вересня в київському Палаці "Україна" відбувся головний щорічний конкурс краси "Міс Україна-2019" . Титул найкрасивішої дівчини нашої країни і корону отримала харків'янка Маргарита Паша.

Дівчина отримала грошовий приз 400 тисяч гривень і представить Україну на одному з наймасштабніших конкурсів - міжнародному конкурсі "Міс Світу", який відбудеться в грудні цього року. Корону переможниці вручила "Міс Україна-2018" Леоніла Гузь. Фото з заходу публікує "Інформатор" .

На конкурсі Маргарита виступала під номером 15. Перемогу їй віддали Катерина Кухар, Павло Зібров, Ірина Горова, Микола Тищенко та інші зіркові члени журі.

В рамках конкурсу журі також визначило двох конкурсанток, які представлять нашу країну на міжнародних конкурсах. Так, "Міс Україна Всесвіт" стала 24-річна одеситка Марина Кіосе. А титул "Міс Україна Земля" дістався 20-річній красуні з Волинської області Діані Шабас. Обидві дівчини отримали грошовий приз у розмірі 200 тисяч гривень.

Про переможницю Маргариту Пашу відомо, що їй 24 роки, в минулому році вона отримала ступінь магістра за спеціальністю "менеджмент", а зараз отримує другу освіту. Дівчина навчається на 3 курсі Київського інституту міжнародних відносин за спеціальністю "міжнародне право".

Серед своїх хобі Маргарита виділяє йогу, а також художню гімнастику (переможниця має звання майстра спорту). Про титул найкрасивішої дівчини України Паша мріяла з дитинства, але на конкурс прийшла не тільки заради звання. Красуня мріє відкрити в Харкові спортивний інтернат для дітей-сиріт. Маргарита протягом декількох років допомагає дітлахам і організовує для них новорічні свята.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта