Лайм

Коли стригти волосся в жовтні: шукаємо відповідь в місячному календарі 2019 року

Дізнайтеся сприятливі дні, коли найкраще стригтися

Місячний календар стрижок 2019 допоможе визначити сприятливий і несприятливий день для маніпуляцій зі своїм волоссям - зміна стрижки, фарбування або завивка.

Протягом століть люди йшли ритмам Місяця, оскільки вірили, що він впливає на ріст і силу волосся. Тому перед походом до фахівця, не забудьте зазирнути в місячний календар стрижок 2019. Він допоможе бути в курсі відповідних днів для походу в салон. Завдяки цим знанням ваша нова стрижка 2019 не тільки здивує оточуючих, але й збереже здоров'я і красу пасмам.

Коли стригти волосся в жовтні 2019

У жовтні дуже багато хороших днів, тому не пропустіть можливості оновити свої локони. Якщо ви хочете, щоб волосся добре росло, записуйтеся до майстра в наступні дні місяця.

Сприятливі дні - 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 28, 29, 31 .

Будь-який вплив на волосся в наступні дні жовтня виявиться несприятливим. Після стрижки або фарбування локони стануть неслухняними і сповільниться їх зростання. Можлива поява лупи і посічених кінчиків.

Несприятливі дні - 5, 12, 13, 14, 21, 27, 30.

Таким чином, ми бачимо, що сприятливих днів для стрижки в жовтні 2019 набагато більше ніж несприятливих. Використовуйте цей місячний календар стрижок, щоб заздалегідь спланувати візит до фахівця.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими