RU  UA

Красота

Коли стригти волосся в жовтні: шукаємо відповідь в місячному календарі 2019 року

Дізнайтеся сприятливі дні, коли найкраще стригтися

Місячний календар стрижок 2019 допоможе визначити сприятливий і несприятливий день для маніпуляцій зі своїм волоссям - зміна стрижки, фарбування або завивка.

Протягом століть люди йшли ритмам Місяця, оскільки вірили, що він впливає на ріст і силу волосся. Тому перед походом до фахівця, не забудьте зазирнути в місячний календар стрижок 2019. Він допоможе бути в курсі відповідних днів для походу в салон. Завдяки цим знанням ваша нова стрижка 2019 не тільки здивує оточуючих, але й збереже здоров'я і красу пасмам.

Коли стригти волосся в жовтні 2019

У жовтні дуже багато хороших днів, тому не пропустіть можливості оновити свої локони. Якщо ви хочете, щоб волосся добре росло, записуйтеся до майстра в наступні дні місяця.

Сприятливі дні - 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 28, 29, 31 .

Будь-який вплив на волосся в наступні дні жовтня виявиться несприятливим. Після стрижки або фарбування локони стануть неслухняними і сповільниться їх зростання. Можлива поява лупи і посічених кінчиків.

Несприятливі дні - 5, 12, 13, 14, 21, 27, 30.

Таким чином, ми бачимо, що сприятливих днів для стрижки в жовтні 2019 набагато більше ніж несприятливих. Використовуйте цей місячний календар стрижок, щоб заздалегідь спланувати візит до фахівця.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Исследование показало, что алоэ вера эффективнее борется с морщинами, чем некоторые увлажняющие кремы и уколы красоты, в частности ботокс

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стилист рассказал, какие простые приемы, а также стрижки и прически визуально могут сделать женщин после 50 лет намного моложе

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Каких распространенных ошибок следует избегать в макияже для глаз женщинам после 50 лет, чтобы визуально не казаться еще старше