RU  UA

Красота

Манікюр без наслідків: 7 корисних порад перед походом в салон

Чого уникати, довіряючи свої нігті майстрам

Практично кожна дівчина мріє про ідеальний манікюр. Хтось добивається його самостійно, хтось ходить в салони краси. Але є кілька нюансів, які можуть все зіпсувати. Про них ми розповімо в цьому матеріалі.

1. Руки майстра

Завжди звертайте увагу на те, який манікюр у самого майстра. Якщо його нігті акуратні і здорові - все в порядку. Однак, якщо ви бачите дивний колір нігтьової пластини (пожовтіння, потемніння і так далі), бруд або запалення - потрібно негайно йти в інший салон.

2. Дезінфекція

Слідкуйте за тим, щоб всі інструменти були ретельно продезинфікоівані. Простого протирання спиртом в цій справі недостатньо. У салоні обов'язково повинні бути спеціальні бокси, як в хірургічних відділеннях. Тільки з ними є шанс убити всіх мікробів.

3. Знайте, чого хочете

Заздалегідь подумайте, яку форму вам хотілося б надати своїм нігтям. Принесіть з собою фото того, що вам подобається, так майстру буде набагато простіше вас не розчарувати.

4. Колір

Часто буває, що смак майстра і клієнта не збігаються. Тому в салоні краще самостійно вибрати бажаний відтінок лаку. Щоб простіше впоратися з цим завданням, подивіться фотографії в інтернеті і знайдіть те, що подобається особисто вам.

5. Олії - ні

Часто в салонах майстри змащують пальці клієнтів олією. В цьому немає нічого поганого, якщо це спеціальне масло для пом'якшення кутикули або просто зволожуючий засіб. Але якщо ви бачите, що біля ваших нігтів помітна суха шкіра, кутикула прибрана не повністю або є інші недосконалості, варто насторожитися. Адже нерідко недобросовісні майстри просто приховують маслом проблеми, які не хочуть виправляти.

6. Гель або звичайний лак?

Тут все залежить від ваших уподобань і стану ваших нігтів. Якщо нігтьові пластини міцні і здорові, можна сміливо користуватися гель-лаками, які триматися значно довше. Але якщо ваші нігті ламкі і слабкі, краще не ризикувати, адже під гель-лаком ніготь отримує занадто мало кисню і може ще сильніше ослабнути.

7. Насолоджуйтесь

Отримуйте задоволення від процесу. Поговоріть з майстром, візьміть собі чашечку чаю або кави, розслабтеся і постарайтеся добре провести час. Багатьом манікюр здається занадто нудною і довгою процедурою. Але якщо поставитися до нього з позитивом, похід в салон стане приємним заняттям.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Исследование показало, что алоэ вера эффективнее борется с морщинами, чем некоторые увлажняющие кремы и уколы красоты, в частности ботокс

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стилист рассказал, какие простые приемы, а также стрижки и прически визуально могут сделать женщин после 50 лет намного моложе

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Каких распространенных ошибок следует избегать в макияже для глаз женщинам после 50 лет, чтобы визуально не казаться еще старше