Лайм

У кожного своє бачення краси: "Міс Україна Всесвіт" зізналася, чи робила вона пластику

Анастасія Субота розкрила правду про свою зовнішність

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт 2019" Анастасія Субота розповіла про своє ставлення до пластичних операцій, а також зізналася, чи вдавалася вона до подібних процедур.

За словами дівчини, у неї все натуральне. "У мене навіть немає нарощених вій, нігтів і всього іншого", - розповіла красуня "КП" в Україні".

Анастасія також зізнається, що нічого не має проти "силіконових" красунь, відзначаючи, що в сучасному світі "звертають увагу на різних жінок".

"У кожного своє бачення краси, миру і поняття про красу. Якщо раніше люди були більше за натуральну красу, то зараз звертають увагу на різних жінок. Я за натуральну красу. Але якщо у кого-то сіліноковая груди, то чомусь б і ні. Це їх вибір. Я вважаю, що вони можуть брати участь в конкурсах краси. Ми ж не знаємо всієї історії, може вона собі зробила груди, або у неї були явні недоліки", - говорить Субота.

Нагадаємо, що фінал конкурсу краси відбувся ввечері 24 жовтня в Києві. Анастасія Субота отримала титул "Міс Україна Всесвіт 2019" і можливість представити Україну на найбільшому міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт-2019", фінал якого відбудеться 8 грудня в США.

Анастасії 26 років і родом вона із Запоріжжя. Дівчина давно працює професійною моделлю, хоча вона здобула освіту веб-дизайнера. Крім того, Субота захоплюється хореографією, спортивною гімнастикою, малюванням і риболовлею.

  • Читайте також на The Lime, як у вересні цього року пройшов конкурс "Міс Україна-2019" і що відомо про його переможницю.
  • В Іспанії пройшов конкурс на звання найкрасивіших заміжніх жінок - "Місіс Європа-2019". Перемогу в номінації Mrs. Mother of Europe-2019 ( "Мама Європи") здобула українка Наталія Тропак.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими