Лайм

Як відновити шкіру обличчя після тижня свят: 4 простих поради косметолога

Як швидко привести в порядок шкіру після святкового марафону

Взимку ми відзначаємо цілу серію різних свят. Але свята - не тільки час подарунків та приємних зустрічей. Також в цей період ми часто переїдаємо, зловживаємо алкоголем, порушуємо режим сну. Все це негативно позначається на шкірі. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як легко і швидко привести в порядок обличчя після святкових гулянь.

По-перше, потрібно постаратися відмовитися від шкідливих продуктів. Звичайно, всім хочеться доїсти залишки святкових салатів. Але все-таки варто поступово повертатися в нормальний режим харчування. Додайте в раціон фрукти і овочі, постарайтеся відмовитися від майонезу, випічки, жирної і смаженої їжі.

Також потрібно пам'ятати про те, що в день обов'язково варто випивати хоча б 3-4 склянки звичайної води без газу. Це допоможе швидше вивести з організму всі шкідливі речовини. Також вода позбавить вас від набряків і допоможе шкірі повернутися в тонус.

Щоб шкіра обличчя була більш пружною і сяючою, вживайте якомога більше продуктів, які містять вітамін С. Наприклад, апельсини, мандарини, грейпфрути, капусту, авокадо, зелень. Це допоможе омолодити обличчя і заодно підтримає ваш імунітет.

Ну і, звичайно ж, для шкіри дуже важливий спорт. Чим більш активний спосіб життя ви будете вести, тим більше ваша кров насититься киснем. Фізичні навантаження сприяють поліпшенню кровообігу і стабілізують тиск. А це, в свою чергу, безпосередньо впливає на тонус і колір шкіри обличчя.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами