Лайм

Фен, гребінець і 60 секунд часу: 3 простих і стильних укладання волосся на кожен день

Як швидко і просто укласти волосся своїми руками

Зовсім не обов'язково йти в салон, щоб мати ідеальну укладку. Існують прості способи створення красивих зачісок, з якими впорається будь-яка дівчина. Цікаво також і те, що для красивої укладки вам знадобляться тільки гребінець, фен і резинки для волосся.

Варіант номер один - пряме і об'ємне волосся. Для створення такої укладки вам знадобиться звичайний фен, круглий гребінець і пінка для укладання.

Відразу після миття голови нанесіть трохи пінки на волосся, потім розчешіть його. Беріть по одному пасму і акуратно витягайте волосся, одночасно просушуючи його. Також варто трохи піднімати волосся біля коріння за допомогою гребінця, щоб створити ефект елегантного об"єму.

Наступний варіант - легкі хвилі. Як і у попередньому варіанті, вам знадобляться фен, круглий гребінець і пінка. Нанесіть пінку, потім кожне пасмо волосся акуратно намотуйте на гребінець і просушуйте.

Щоб локони були акуратними, слід знімати їх з гребінця, розкручуючи. А чи не прочісувати або тягнути. Для того, щоб така зачіска трималася довше, її можна трохи скропити лаком для волосся.

Третій і найпростіший варіант красивої укладки - косички. Таку зачіску можна робити як на мокре, так і на сухе волосся.

Трохи змочіть ваше волосся звичайною водою (якщо ви тільки що помили голову, почекайте хвилин 30). Заплетіть будь-які косички на ваш смак. Можна робити як тонкі, так і більш товсті. Товщина і кількість кісок вплинуть на те, якими будуть хвилі - більш дрібними і пишними, або ж м'якими і ніжними.

Коли косички будуть готові, нанесіть на них трохи пінки для волосся. І гарненько просушіть феном. Потім косичкам потрібно дати повністю охолонути, зняти резинки, і акуратно прочесати хвилі пальцями або гребінцем з рідкими зубцями. Щітку для цього використовувати не рекомендується, адже ваше укладання може стати занадто пухнастим і втратити текстуру.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами