Лайм

Класика, але креативна: 10 стильних ідей манікюру в чорно-білих кольорах

Оригінальні варіанти дизайну нігтів на будь-який випадок

Класика ніколи не виходить з моди. Це твердження стосується не тільки одягу та зачісок, а й манікюру. У цьому матеріалі ми поділимося з вами найбільш стильними і незвичайними варіантами дизайну нігтів, виконаного всього лише у двох класичних кольорах - чорному та білому.

Чорно-білий манікюр ідеально підійде як для повсякденного носіння, так і для якоїсь особливої події. Такий дизайн буде доречно виглядати і зі звичайною одягом, і з діловим костюмом, і з вечірньою сукнею.

Почнемо з найпростіших варіантів дизайну. Можна зробити так званий зворотний френч, коли краєчок або ж велика частина нігтя покривається темним лаком. Також добре виглядає варіант манікюру, в якому нігтьові пластини просто покриті однотонним білим і чорним лаком по черзі.

Ще одна проста ідея для монохромного манікюру - стрази. Просто нафарбуйте нігті чорним або білим лаком, нанесіть по крапельці спеціального клею на кожен ніготь і приклейте блискучі камінці або інші подібні прикраси на ваш смак.

Добре виглядають в чорно-білій гамі різні блискітки, ними теж можна трохи урізноманітнити загальний класичний стиль. Також в тренді геометрія, тому будь-які візерунки з прямих ліній, трикутників, квадратів і так далі будуть виглядати модно і актуально.

Для більш неформального образу можна вибрати самоклеючі залізні намистинки і різні яскраві візерунки. Наприклад, добре в чорно-білому манікюрі виглядають намальовані пір'їнки.

Ще один цікавий хід - прогалини. Наприклад, в геометричному манікюрі ви можете частину нігтя забарвити білим лаком, частину чорним, а між ними залишити порожній простір.

Якщо ви любите більш складні візерунки, обирайте дизайни з тінями і градієнтом. Таку роботу зможе виконати тільки досвідчений майстер, але зате виглядає подібний манікюр як справжній витвір мистецтва.

Якщо вам до душі мінімалізм, обирайте монохромний простий манікюр з тонкими контрастними лініями. Такий малюнок візуально робить руки більш жіночними і ніжними.

І, звичайно ж, не можна не згадати про тренд, який залишається актуальним вже кілька років поспіль - манікюр в стилі "мармур". Такі візерунки ідеально підійдуть під будь-який наряд. Також їх досить просто зробити самостійно, адже вони не вимагають ідеальної акуратності і чіткості виконання. А виглядають при цьому на всі 100.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами