RU  UA

Красота

Всі говорять про новинки корейської косметики: 10 новинок, які стануть хітами

Які засоби точно варто поставити собі на полицю

Корейська косметика давно почала прориватися в рейтинги найкращих брендів по всьому світу. А вся справа в тому, що місцеві умільці не бояться цікавих і оригінальних рішень. І не поспішають задирати ціни. У цьому матеріалі ми розповімо вам про 10 новинок корейської доглядової та декоративної косметики, які точно не залишать вас байдужими.

Тінти. Ці малюки давно підкорили світовий б'юті-ринок, і ось в 2020 році вони знову вириваються в топи косметичних трендів. І не дивно. Адже маленький флакончик тінту може бути одночасно і помадою для губ, і рум'янами і тінями для очей. До того ж, тінти дуже легко наносити, адже робити це можна просто за допомогою подушечок пальців.

Фломастер для волосся. Цей продукт стане в нагоді тим, у кого є помітні залисини, або ж тим, хто не встиг вчасно пофарбувати корені. Фломастером легко користуватися, досить просто замалювати бажану область відповідним кольором. Засіб точно сподобається і чоловікам, які хочуть, щоб їх борода виглядала густіше і виразніше.

Тіні-клей. Це засіб створено спеціально для людей з навислими повіками. Невелику кількість продукту потрібно нанести на верхню повіку, потім за допомогою спеціальної лопатки трохи притримати шкіру, щоб тіні встигли застигнути. Виробники стверджують, що ефект від такого клею тримається весь день, за умови правильного нанесення.

Очищуючий олівець. Можна сказати, що це своєрідне м'яке мило у стіку. При нанесенні на шкіру воно перетворюється на легкий крем, який добре і дбайливо очищає і легко змивається звичайною водою. Зручність цього продукту в упаковці, адже такий засіб для вмивання точно не розіллється в сумочці, і тому його дуже зручно носити з собою.

Гідрогелева маска в спреї. Таку маску не потрібно змивати, виробник навіть стверджує, що її можна наносити на макіяж. Вона не створює ефекту плівки, добре зволожує, освіжає обличчя. Щоб нанести засіб, потрібно просто пшикнути ним, закривши очі, і дочекатися висихання протягом 15-20 секунд.

Тканинні маски зі шприцами. У пакеті знаходяться тканинна маска і шприц зі зволожуючою емульсією. Перед використанням потрібно вставити шприц у спеціальний отвір, видавити вміст в упаковку, трохи пом'яти пакет, щоб маска просочилася. І після цього нанести тканинну маску на обличчя, як зазвичай. Чому це зручно? Тому що ви можете контролювати кількість речовини в масці. І навіть використовувати один шприц для декількох процедур.

Креми з екстрактом морської зірки. Вони покращують регенерацію і прекрасно омолоджують. Виробники стверджують, що використовують для створення продукції тільки тих зірок, яких в будь-якому випадку знищили б для підтримки екології (у великих кількостях морські зірки становлять небезпеку для коралових рифів і молюсків).

Засоби зі слизом равликів. Ця речовина містить гіалуронову кислоту і колаген, а тому відмінно омолоджує і тонізує шкіру.

Ферментовані дріжджі. Хто б міг подумати, що цей продукт - відмінне джерело пептидів, протеїнів, амінокислот і нуклеїнових кислот? А саме так воно і є. Дріжджі (тільки спеціальні, а не харчові) допомагають боротися з пігментацією, стабілізують вироблення себуму і звужують пори.

І остання незвичайна новинка в нашому списку - рослинна плацента. Так, і таке буває. Вся справа в тому, що у рослин, як і у людей, є запас стовбурових клітин. Саме вони використовуються для догляду за обличчям, адже речовини, що в них містяться, допомагають знімати запалення, розгладжувати зморшки і глибоко зволожувати.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Исследование показало, что алоэ вера эффективнее борется с морщинами, чем некоторые увлажняющие кремы и уколы красоты, в частности ботокс

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стилист рассказал, какие простые приемы, а также стрижки и прически визуально могут сделать женщин после 50 лет намного моложе

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Каких распространенных ошибок следует избегать в макияже для глаз женщинам после 50 лет, чтобы визуально не казаться еще старше