Лайм

Як спати з вологим волоссям, щоб зранку воно виглядало ідеально: лайфхаки стиліста

Скористайтеся маленькими хитрощами

Якщо у вас немає часу чи бажання сушити голову після миття, наступні поради можуть бути для вас корисними. Адже навіть якщо лягти спати з вологим волоссям, на ранок можна отримати приголомшливий результат. Як саме цього досягнути, виданню Byrdie розповів Крейтон Боумен - знаменитий перукар із Лос-Анджелеса, Каліфорнія. Його роботи можна побачити на обкладинках Esquire, Harper's BAZAAR і InStyle, а також він працював із низкою знаменитостей.

Фото: pinterest

Перша порада

"Я не раджу вам спати з повністю з мокрим волоссям, - каже Боуман. - Оскільки у такому разі може не вистачити часу, аби воно як слід висохло до ранку. Тому після миття голови краще трішки підсушити пасма, щоб вони були хоча б вологими".

Також фахівець рекомендує замінити звичайну наволочку атласною - це запобіжить пошкодженню, коли ви будете рухатися уночі, а також допоможе уникнути зім'ятого та заплутаного волосся.

Друга порада

Якщо бажаєте, щоб зранку ваша зачіска виглядала гарно та акуратно, використовуйте м'яку резинку – таку, яка не буде здавлювати волосся чи залишати на ньому надто видимі сліди.

"Після того, як ви помили голову та злегка підсушили її феном чи природним чином, просто зберіть пасма на маківці в надійний тугий пучок. У разі якщо у вас немає потрібної резинки, замініть її частиною шкарпетки - використовуйте цю річ як імпровізований саморобний тримач для волосся", - розповідає перукар.

Фото: pinterest

Читайте також: Топ-5 поширених помилок під час миття голови, які псують вигляд волосся.

Третя порада

Після миття голови Боуман радить нахилити голову вниз та у такому стані просушити її протягом кількох хвилин. Так ви прискорите процес висихання. Потрібно, щоб голова була не повністю мокрою, а лише трохи вологою. Далі необхідно зібрати волосся у кілька пучків, закріплених спеціальними резинками, і після цього можна відправлятися спати.

Якщо ж у вас від природи пряме волосся, може зробити лише один пучок. Для володарок локонів найкращий вихід – косички.

"Я раджу вам заплітати косу, а не скручувати волосся, - зазначає експерт. - Зробіть вільну французьку косу, починаючи з самої верхівки голови. Навіть якщо ви зробите її неідеальною – нічого страшного. Такий трюк все одно спрацює вам на користь, адже на ранок ви отримаєте крутий результат: злегка скуйовджену, але об'ємну укладку, яка буде радувати вас наступні кілька днів. Недосконалість - це те, що цілком є припустимим у цій ситуації", - підсумовує Крейтон.

Фото: pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді