Лайм

Перукар розповіла, яка зачіска створює ілюзію густого волосся і візуально омолоджує

Беріть собі на замітку

Кожна жінка хоче виглядати неперевершено, навіть якщо їй вже не 20 років. І якщо ви вже знаєте, як правильно зафарбовувати сивину в домашніх умовах, візьміть собі на замітку, як за допомогою стрижки та фарбування можна створити ілюзію густого волосся та візуально омолодити образ. theLime вирішив докладніше розповісти про це.

Сьюзі МакГілл, керівник перукарні Rainbow Room International, розповіла Express.co.uk, що середній вік "час, щоб прийняти сивину".

Фото: pinterest.com

Сірий колір зараз на піку популярності, а щоб сивина виглядала пишною, блискучою і здоровою, попросіть свого стиліста підібрати грамотний догляд і зробити тонування.

Для тих, хто хоче змінити колір, коли починає з'являтися сиве коріння, Сьюзі пояснила: "правил немає". Однак вона наголосила, що варто уникати занадто темного або занадто світлого кольору, оскільки це може призвести до розмивання рис обличчя, його блідого і невиразного вигляду.

Фото: pinterest.com

"Мелірування і балаяж чудові способи надати волоссю молодшого і свіжішого вигляду, одночасно додаючи об'єм, глибину і блиск волоссю", розповіла вона.

Лаура Елліот, керівник відділу навчання в салоні Neal and Wolf, також зазначила: "Змінюючи зачіску, важливо уникати будь-яких яскравих кольорів, оскільки це може підкреслити вік. Більш темні кольори волосся можуть додати обличчю небажані тіні. Використовуйте більш теплі тони, щоб додати об'єму до загального темного відтінку".

Фото: pinterest.com

Читайте також: Топ-5 помилок із зачіскою, яких слід уникати жінкам після 50 років.

Що стосується найкращих стрижок для жінок середнього віку, Сьюзі зазначила: "Короткі стрижки виглядають шикарно на жінках середнього та старшого віку і відмінно підходять для того, щоб риси обличчя справді виділялися. Якщо вам не вистачає густоти у волоссі, стрижка піксі чудово підходить для створення ілюзії об'єму".

Фото: pinterest.com

Також у тренді в 2023-му році каре, боб до плечей, текстуровані піксі, м'які чубчики та багатошарові стрижки.

Фото: pinterest.com

За словами Сьюзі, багатошаровість це ще один спосіб для жінок середнього віку "оновити свій зовнішній вигляд без особливого догляду".

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима