Лайм

Стилісти назвали 2 популярні стрижки, яких варто уникати жінкам після 50 років

Ключовий момент - довжина чубчика

Грамотно підібрана стрижка може змінити жінку, візуально омолодити її на кілька років. Існують і протилежні варіанти, коли невдала зачіска додає віку та псує всю портретну зону. Стилісти розповіли виданню She Finds про дві популярні стрижки, які не підходять жінкам старше 50 років.

Боб до підборіддя з прямим чубчиком

Експертка із зачісок Ганіма Абдулла вважає, що гладкий боб до підборіддя з рівним чубчиком - найгірша стрижка для жінок, які хочуть виглядати молодше. За словами експертки, густі прямі чубчики довжиною до брів підкреслюють усі ознаки віку на обличчі, оскільки занадто різко обрамляють обличчя. Вони переносять усю увагу на очі, акцентують увагу на носогубній частині та щелепі. Якщо у жінки в цих зонах є зморшки або обвисла шкіра, це буде особливо помітно.

Альтернативна пропозиція стиліста - зробити дуже стильний чубчик-шторку, який підходить практично для будь-якої форми обличчя і в будь-якому віці. "Такий чубчик акуратно обрамляє обличчя, відволікаючи увагу від серйозних ознак старіння", - зазначає Абдулла.

Фото: Pinterest

Читайте також: Чому жовтіє волосся після фарбування і як прибрати невдалий колір.

Короткий "дитячий" чубчик

Короткий чубчик - коронна фішка стилю Одрі Хепберн, але відкриваючи лоба, він може привернути увагу до зморшок або інших ознак старіння.

"Я люблю чубчики і думаю, що у кожного є своя особлива довжина, яка вигідно підкреслює їхні риси, - каже професійна стилістка Дені Еверсон. - Якщо ви хочете обрізати чубчик і виглядати молодше, вибирайте довжину, яка допоможе приховати зморшки на лобі. Короткий чубчик може додати віку, привертаючи увагу до обвислої шкіри, а не створюючи ефект підтяжки".

Еверсон також радить жінкам після 50 придивитися до текстурованих стрижок і чубчиків-шторків, які красиво та м'яко обрамляють обличчя.

Фото: Pinterest

Читайте також, яких помилок із зачіскою слід уникати жінкам після 50 років.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень

З Вербною неділею: красиві і душевні привітання зі святом своїми словами

Як красиво своїми совами привітати близьких із Вербною неділею 28 квітня – привітання зі святом у прозі