Лайм

Які чубчики в моді у 2023 році: фото трендових стрижок на різну довжину волосся

Ознайомтеся з тенденціями

Мода на чубчики змінюється швидко. Лише кілька років тому хітом була густа пряма гривка, яка цілком закривала чоло. Зараз така стрижка вважається застарілою, а популярністю користується легкий чубчик-шторка, а також косий чубчик, коли передня частина волосся підстрижена коротше і зачесана на один бік обличчя по діагоналі.

Читайте також: Як вдала зачіска змінює зовнішність: 7 неймовірних прикладів.

Трендові чубчики у 2023 році перукарі гармонійно поєднують із багатошаровими та текстурованими стрижками. Наприклад, у моду повернулася культова стрижка Рейчел, яку носила героїня Дженніфер Еністон у серіалі "Друзі". Такий варіант зачіски передбачає подовжений чубчкик-шторку і каскадні пасма, що надають волоссю об'єму.

Фото: https://www.instagram.com/davinescolor/

Чубчик-шторка домінував у 2022 році, і в 2023-му це не змінилося. Він розділяється посередині і зачісується в сторони, створюючи ефект "фіранки", що обрамляє обличчя.

Фото: https://www.instagram.com/dreamhairbycelaa/

Боб з об'ємним косим чубчиком - ще одна тенденція, яка набирає популярності. Такий варіант стрижки додає образу легкості та вишуканості, а також значно спрощує укладку.

Читайте також: Експерти назвали зачіски, які найбільше шкодять волоссю: їх не можна робити часто.

Фото: https://www.instagram.com/salsalhair

Модні бічні чубчики добре виглядають як із довгим, так і з коротким волоссям. Перукарі створюють цікаві варіанти "розслабленої" стрижки піксі з подовженими пасмами спереду.

Фото: https://www.instagram.com/salsalhair/

Трендова стрижка шеггі, яка характеризується текстурованими "рваними" пасмами, також добре виглядає з косим чубчиком.

Фото: https://www.instagram.com/fade_hair_/

Стилісти та перукарі радять доповнювати свою зачіску аксесуарами, наприклад шпильками або пов'язками, сміливо акцентувати увагу на чубчику. Ви можете зробити об'ємну укладку за допомогою круглої щітки, а після закріпити чубчик шпилькою, щоб зберегти його розташування.

Фото: https://www.instagram.com/laurapolko/

Дізнайтеся також, чи можна мити голову кожен день і як це впливає на волосся.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки 

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень