Лайм

Джаред Лето влаштував імпровізований концерт на пішохідному мосту в Києві: відео

На виступ американського рокера зібралися десяткі людей

Американський рок-музикант і актор, вокаліст альтернативної рок-групи 30 Seconds to Mars Джаред Лето засвітився в Києві. Музикант прогулявся по нічному місту і влаштував на вулиці безкоштовний концерт.

Відеозапис виступу рокера опублікувала на своїй сторінці в Facebook київська журналістка Дарина Рогачук. Джаред Лето побачив на пішохідному мосту вуличного музиканта, попросивши у нього гітару взявся виконувати свої хіти.

На виступ американського рокера зібралися жителі української столиці, які бурхливо аплодували і знімали те, що відбувається на телефони.

"Ми йшли собі, гуляли і побачили натовп - десь кілька десятків людей. Були в шоці, коли зрозуміли, що світова зірка просто стоїть з гітарою, без агресивних охоронців, які огороджували б від людей, співає і спілкується з перехожими. Мені важко уявити, щоб хтось із наших селебрітіс так себе вів, бо недавно навіть на округ до нас приїжджав один кандидат у депутати з чотирма бодігардами супроводу", - поділилася враженнями Дарина.

Джаред Лето не перший раз в Києві. У квітні минулого року музикант дав концерт у Палаці спорту і, традиційно, прогулявся по місту. На концерті вокаліст групи 30 Seconds to Mars розгорнув український прапор і розмахував їм над головою під час виступу.

  • Раніше один із засновників російський рок-музики, виконавець і поет, лідер групи "Акваріум" Борис Гребенщиков засвітився на вулицях Херсона. Музикант дав безкоштовний концерт у центрі міста.
  • 19 липня в Україну прилетіла легендарна французька актриса, двічі володарка премії "Сезар" за кращу жіночу роль Катрін Деньов.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами