Лайм

Трагічно загинув найвідоміший двійник Джонні Деппа

"Капітан Джек Горобець" з Флориди був справжнім улюбленцем публіки

43-річний Джошуа Хенслі, якого називали Капітаном Джеком Горобцем за те, що він часто одягався як персонаж Джонні Деппа з "Піратів Карибського моря", потонув в затоці Кінгс (Флорида).

Видання People повідомляє, що тіло чоловіка виявили місцеві поліцейскі через два дні після того, як його в останній раз бачили на воді. Незважаючи на те, що Хенслі був ветераном байдарочного спорту, він так і не повернувся на сушу.

Представник поліції округу Цитрус заявив, що Хенслі пропав без вісті після того, як в парку Хантер-Спрінгс його бачили плаваючим на падлборді в суботу ввечері. Доглядачі парку занепокоїлися наступного дня, помітивши, що машина "Капітана Джека" залишилася на стоянці Хантер-Спрінгс на ніч.

Поліцейські вважають, що Хенслі, який був одягнений у свій незмінний костюм, прямував на острів Шелл, щоб помилуватися заходом сонця.

У понеділок падлборд Хенслі знайшли біля пірсу в затоці Кінгс. Рятувальники обшукали околиці і всього через три години виявили його тіло у водах затоки. У Facebook представник офісу шерифа заявив, що зараз влада розслідує інцидент, але висловив жаль через трагедію.

"Ми висловлюємо наші найглибші співчуття родині та друзям Джошуа в цей важкий час, - написав він. - Капітан Джек був улюбленою фігурою в суспільстві, за ним будуть сумувати".

У містечку Кристал Рівер Хенслі тримав власну фірму, де розробляв нестандартні дошки і каяки для водного спорту. У своєму останньому повідомленні на Facebook чоловік поділився своїм фото в костюмі капітана Джека Горобця і написав, що "готовий повеселитися на воді".

Після сумної звістки багато користувачів соціальної мережі згадали яскраві костюми і добру натуру Хенслі.

"Спасибі, капітан Джек. За дивовижні спогади, за те, що завжди зупинявся і робив трюки для моїх онуків. Крістал Рівер не буде колишнім. Думки і молитви про сім'ю і друзів цієї унікальної людини. Спочивай з миром, капітан", - написав один з користувачів.

Рідні Хенслі запросили жителів містечка на вечір пам'яті "Капітана Джека".

"Ми запрошуємо всіх приходити і розповідати свої улюблені історії про Джоша, обніматися і відправляти маленькі вогняні човники в воду, яку він так любив", - йдеться в описі події на Facebook.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами