Лайм

Голограма Вітні Г'юстон виступить в Україні в рамках світового турне

Цифрова копія легендарної співачки виступить в Києві в квітні 2020 року

У січні 2020 року в Мексиці почнеться світове турне голограми Вітні Г'юстон, яка загинула в 2012 році. Видання Daily Mail повідомляє, що концерти також пройдуть в країнах Європи, в числі яких опинилася Україна.

"Вітні Г'юстон володіла невимовним талантом, а її артистизм виходив за будь-які рамки, - заявив Брайан Беккер, виконавчий директор компанії BASE Entertainment, яка розробила шоу. - Ми створюємо новий тип театралізованого концертного досвіду, який збереже це диво. Коли вона виступала, в ній відчувалася неперевершена харизма і емоції. Це те, що ми збираємося донести до глядачів".

У шоу будуть представлені деякі з хітів Вітні, в тому числі "I Will Always Love You", "Higher Love" та "I Want To Dance With Somebody". Постановкою хореографії для бек-вокалістів і танцюристів займеться Фатіма Робінсон, яка працювала з Ріанною і Каньє Вестом.

Творці голографічних турів відтворюють в цифровому вигляді реалістичні копії покійних артистів. Після кількох місяців досліджень дій і манер зірки, вони створюють голограму, доповнюючи її фонограмою під час шоу.

Вперше голограму Вітні Г'юстон вивели на сцену в травні 2016 року для дуету з Крістіною Агілерою у шоу "Голос", однак після цього сім'я співачки вирішила відкласти турне, оскільки копія не була ідеальною. Тепер, однак, розпорядники спадщини Г'юстон змінили свою думку.

В рамках світового турне голографічний концерт Вітні Г'юстон покажуть і в Києві. Він відбудеться 2 квітня 2020 року в Палаці "Україна".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами