Лайм

У Києві відзначили 50-річчя з дня виходу кращого альбому The Beatles: фото

Українські артисти виконали головні хіти ліверпульської четвірки

26 вересня виповнилося 50 років з дня виходу одного з кращих альбомів легендарного гурту The Beatles - Abbey Road. З нагоди ювілею платівки в Києві відбулося унікальне триб'ют-шоу.

Організатором і ведучим заходу виступив продюсер Павло Шилько. На триб'ют-шоу "Пашина 20ка. Abbey Road Tribute" в Caribbean club зібралися цінителі і шанувальники творчості легендарних бітлів.

Через півстоліття після релізу культового альбому The Beatles, своє музичне прочитання всіх хітів з Abbey Road представили українські артисти: дует Анна-Марія, піаніст Євген Хмара, півфіналіст проекту "Голос країни" Антон Якубовський, музиканти і виконавці Марина Чабанова, Dima Libra, Вікторія Олізе, Аліна Башкіна, Катерина Морозова, Олександр Лозовський, Beauty Band і учні школи Академія А +. Всі артисти виступали в супроводі оркестру KASKA records під керівництвом Валентина Корнієнко.

Abbey Road - це останній реліз ліверпульської четвірки, записаний в оригінальному складі. Альбом був презентований 26 вересня 1969 року і став найуспішнішою платівкою The Beatles. І сьогодні він залишається одним з найбільш продаваних у світі.

Нагадаємо, що перше з серії My Tribute Show Павла Шилько відбулося в 2009 році, а за всю історію проекту в ньому взяли участь понад 100 українських артистів, серед яких Іван Дорн, MONATIK, Джамала, Тіна Кароль, THE HARDKISS, Pianoбой і багато інших.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами