RU  UA

Події

Принц Гаррі та Меган Маркл вирішили скласти з себе королівські повноваження - про що це говорить

У новому році герцоги Сассекські мають намір почати кардинально нове життя

Онук королеви Великобританії Єлизавети II принц Гаррі та його дружина Меган Маркл оголосили про рішення скласти з себе королівські повноваження, що фактично означає відмову від статусу високопоставлених членів королівської родини та їх привілеїв.

Про це герцоги Сассекські повідомили на особистій сторінці в Instagram. За словами принца Гаррі та Меган Маркл, в новому році вони мають намір створити "нову прогресивну роль всередині інституту" монархії, при цьому будуть прагнути до фінансової незалежності та жити час від часу у Великобританії та США.

Іншими словами, пара більше не буде представляти королівську родину та її проекти на офіційних заходах, а також відмовиться від фінансування. Чи збираються принц Гаррі та Меган Маркл відмовлятися від своїх титулів - навряд чи. Та й в цілому про це поки не йдеться.

У своєму повідомленні пара також додала, що продовжить співпрацю з організаціями, патронами яких є, і, звичайно ж, повноцінно буде підтримувати королеву Єлизавету II. Разом з цим подружжя також має намір і далі займатися своїми благодійними проектами.

Новина виявилася дещо несподіваною, лише за першу годину вона зібрала у соцмережі більше 600 тис. лайків та безліч коментарів, в яких до рішення герцогів поставилися по-різному. Переважно підписники висловили парі розуміння та свою підтримку.

  • Раніше розкішний ресторан відмовився прийняти принца Гаррі та Меган Маркл. У закладі були раді королівським гостям, але виконати суворі вимоги служби безпеки не змогли.
  • Читайте також на theLime, як принц Вільям спланував розкішну відпустку до дня народження Кейт Міддлтон. ЗМІ повідомляють, що королівська родина усамітниться на приватному острові в Карибському басейні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Певица Светлана Лобода исполнила Щедрик Леонтовича с 100 украинских латвийских детей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

В Киеве на Террасе River Mall пройдет премьера культового спектакля Здравствуйте я ваша тетушка с Алексеем Вертинским

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Спивоче поле откроется Магический сад – парк со сказочными героями, цветочными инсталляциями и яркими фотозонами