Лайм

Названо імена суддів нового сезону "МастерШеф. Професіонали": хто замінить Лізу Глінську

Прем'єра другого сезону проекту відбудеться 29 лютого

Телеканал СТБ анонсував вихід кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-2", героями якого є професійні кухарі. У новому сезоні проекту змінився суддівський склад.

У другому сезоні оцінювати кулінарні здібності професіоналів будуть беззмінний суддя Ектор Хіменес-Браво, ресторатор Володимир Ярославський, а місце Єлизавети Глінської займе Ольга Мартиновська - переможниця третього сезону шоу "МастерШеф". Для участі в шоу дівчина прилетіла прямо з Парижу.

"Щаслива. Я знову дуже щаслива! Натхненно і радісно від того, що мама говорила правду: "Донечко, працюй віддано, живи по совісті, мрій щиро і стане все можливим". Сталося крутіше, ніж я собі думала. Уявляєте - тепер я, Ольга Мартиновська - суддя МастерШеф Професіонали. З вселенською вдячністю я приймаю новий етап життя, від якого кайфую всюди в завжди! Зроблю все можливе, щоб виправдати надії і очікування людей, які повірили в мене", - поділилася емоціями Ольга.

"Хочу побажати Олі успіхів в ролі судді і талановитих учнів! Новий сезон буде спекотнішим ніж будь-коли!", - прокоментував Ектор.

Ольга Мартиновська після перемоги в "МастерШеф-3" навчилася в кулінарній школі Le Cordon Bleu у Франції. У 2017 році вона стала керуючою і однією з власників ресторану Les Foodies в центрі Парижа. Кулінар входить в книгу "MOF 2017 - найкращі кухарі Франції" як найкраща жінка-іноземка шеф-кухар.

Прем'єра другого сезону кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" відбудеться 29 лютого.

  • Організатори проекту "Холостяк" на каналі СТБ розкрили перші подробиці 10 сезону шоу. Так, уже відомо, що головним героєм романтичного реаліті став пілот на ім'я Максим.
  • Читайте також на theLime інтерв'ю з кулінаром і ресторатором, суддею проекту "МастерШеф" на каналі СТБ Ектором Хіменес-Браво.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами