Лайм

Живе на дві країни: розкриті нові подробиці про головного героя шоу Холостяк-10

Ювілейний сезон романтичного реаліті стартує вже 6 березня

Телеканал СТБ розкрив нові подробиці про головного героя романтичного реаліті "Холостяк-10". В ювілейному сезоні їм став професійний пілот, власник льотної школи в США Макс Михайлюк.

Максу 34 роки і зараз він живе на дві країни - Україна та Америка. Михайлюк отримав освіту в кращій льотній школі США, а в 2016 році відкрив в Майамі свою школу Flymax, в якій навчаються майбутні пілоти.

"Мій батько був авіадиспетчером. Я з дитинства часто ходив до нього на роботу, дивився, як злітають і сідають літаки і уявляв, що одного разу теж піднімуся в небо за штурвалом одного з них, - розповідає Холостяк. - Можна сказати, що я здійснив і мрію батька, адже він завжди вірив у мене".

Сьогодні за плечима Макса більше 4000 льотних годин. Він з легкістю керує як невеликими літаками, так і великими авіалайнерами Boeing 737, навчає майбутніх пілотів і володіє майстерністю безпечної посадки навіть в складних гірських аеропортах.

Прем'єра 10 сезону шоу "Холостяк" відбудеться на телеканалі СТБ вже 6 березня. Організатори обіцяють в новому сезоні багато романтики, кохання і яскравих побачень.

  • Ведучий романтичного реаліті "Холостяк" каналу СТБ Григорій Решетник поділився своїми враженнями від нового героя - професійного пілота і власника льотної школи в Майамі.
  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін зробив пропозицію своїй коханій і переможниці проекту Даші Квітковій. У настільки романтичній обстановці дівчина просто не могла відмовити хлопцеві.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами