Лайм

Як на "Голосі країни" пройшли перші "вокальні бої" і хто покинув проект

У 8 випуску шоу учасники зійшлися в вокальних боях

У неділю, 8 березня, на шоу "Голос країни-10" стартував новий етап - вокальні бої, де учасники борються за подальшу участь в проекті, виконуючи на сцені одну пісню дуетом.

У MONATIK'а, Тіни Кароль, Дана Балана та Потапа з Настею нелегкий вибір: з ким піти далі, а кого залишити за межами шоу. TheLime простежив за ходом 8-го випуску "Голосу крїни-10" і публікує його підсумки. Також дивіться нижче найсильніші вокальні поєдинки.

Команда MONATIK'а

Ліда Лі та Єлизавета Криворучко - один з найяскравіших дуетів в команді Монатика. Вокалістки виконали пісню Тіни Кароль та Юлії Саніної "Вільна". Зірковому тренеру довелося зробити нелегкий вибір: дати шанс своїй бек-вокалістці або піти далі з "королевою бурлеску". У підсумку наставник вирішив залишити Ліду Лі.

Команда Потапа і Насті Каменських

Непросто довелося в цьому випуску і зірковому подружжю. Учасники їх команди Марія Кондратенко та Ерлан Баібазаров потужно виконали пісню MONATIK'а "Сильно". Зірка серіалу "Школа" розкрилася по-новому, продемонструвши сильний вокал, а противник дівчини підкорив тренерів чуттєвим виконанням. Наставники вокалістів зробили вибір на користь Єрлана, а MONATIK, скориставшись "крадіжкою", забрав Машу в свою команду.

Команда Дана Балана

Колишній учасник гурту "Чотири королі" Євген Онишко та Індіра Едільбаева, яка на на сліпих прослуховуваннях підкорила вокалом та красою, виконали пісню "House of the Rising Sun". Всі тренери прийшли в захват від дуету і аплодували стоячи. Дан Балан не зміг встояти перед красою Індіри і зробив вибір на її користь. А Потап з Настею вирішили дати шанс Євгену і "вкрали" його в свою команду.

Команда Тіни Кароль

Акторка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька і учасник "Танців з зірками-2019" Даніель Салем стали заключенням 8 випуску проекту. У вокальному бою вокалісти виконали пісню "Подзвони мені, подзвони". Обидва учасники залишаються в шоу: Тіна Кароль зробила вибір на користь Даніеля, але Дан Балан влаштував "крадіжку" і тепер Даша в його команді.

Так, за підсумками 8 випуску "Голосу країни-10" шоу покинули такі учасники:

  • Маріям Жорданія (команда Потапа і Насті)
  • Сергій Клейніс (команда Дана Балана)
  • Денис Жупник (команда Тіни Кароль)
  • Тетяна Ігнатенко (команда Дана Балана)
  • Катерина Чемезова (команда MONATIK'а)
  • Анжела Кансузян (команда Дана Балана)
  • Микита Ходос (команда MONATIK'а)
  • Микола Свід (команда Потапа і Насті)
  • Максим Гара (після "крадіжки" - команда Тіни Кароль)
  • Єлизавета Криворучко (після "крадіжки" - команда Потапа і Насті)
  • Нурсултан Шатірханулі (після "крадіжки" - команда MONATIK'а)

Наступний випуск вокального шоу Голос країни-10 дивіться вже наступної неділі, 15 березня. За головними його подіями традиційно стежте на сторінках theLime.

  • У новому етапі проекту виступ однієї з учасниць був під загрозою через її хворобу. Однак незважаючи на високу температуру і заборону лікарів, дівчина знайшла в собі сили, щоб вийти на сцену.
  • Також дивіться, як переможець проекту "Голос. Діти" Роман Сасанчін та сільський блогер Сергій Клейніс допомогли Дану Балану зізнатися в почуттях Тіні Кароль.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами