Лайм

Як пройшла 9 церемонія троянд проекту Холостяк-10 і хто пішов за крок до знайомства з батьками

На проекті залишилося 4 учасниці

1 травня на телеканалі СТБ вийшов дев'ятий випуск романтичного реаліті "Холостяк-10". Головний герой зробив свій вибір і відправив додому учасницю вокального проекту "Х-фактор" - 24-річну Аліну.

Церемонія троянд видалася напруженою, несподіване повернення Даші змусило дівчат понервувати. Останнім цей вечір на проекті став для Аліни.

Фото: СТБ

Своє рішення Макс аргументував так: "У мене досить багатий досвід у стосунках. Я робив помилки і був часто не правий. Я завжди ставив собі питання: що змінити в собі, щоб в майбутньому не допускати подібних помилок. Можливо, у тебе досвід не такий великий. І це абсолютно нормально. Тому я зрозумів, що тобі теж необхідно зробити ці помилки, щоб чітко розуміти, кого ти хочеш бачити поряд з собою".

Фото: СТБ

Аліна в свою чергу також сказала останнє слово, але вже дорогою додому.

"Хто там чесний? Я з ними жила і чула, про що вони говорять. Даша хоче гуляти, Дана теж знову вирішила трохи оновити себе Інстаграм, щоб пішла активність. Христина ще не розібралася зі своїми попередніми стосунками. Дівчина трохи забрехалась. Йдучи на проект, у неї були стосунки. Макс говорив мені про помилки - нехай він сам їх і зробить", - зазначила дівчина.

Наступної п'ятниці, 8 травня, пройде знайомство з батьками дівчат. Свою сім'ю Максу представлять 4 учасниці - Христина, Дана, Вікторія і Даша.

  • Нагадаємо, що на восьмому тижні "Холостяк-10" головний герой відправив додому одну учасницю, з нею він попрощався ще до церемонії троянд - на індивідуальному побаченні.
  • Герой реаліті "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту Даша Квіткова планували зіграти весілля в травні, але через продовження карантину пара була змушена перенести торжество.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами