Лайм

Хто покинув шоу Холостяк-10 після знайомства героя з батьками дівчат

У Макса та його потенційних обраниць залишився позаду важливий етап проекту

8 травня на телеканалі СТБ вийшов десятий випуск романтичного реаліті "Холостяк-10". На цьому тижні головний герой шоу познайомився з батьками дівчат - Христини, Даші, Вікторії та Дани. Після знайомства з сім'ями учасниць Максу потрібно було зробити вибір і відпустити одну з дівчат додому. З ким попрощався холостяк - читайте у нашому матеріалі.

В кінці випуску традиційно відбулася церемонія троянд. Христина з'явилася без нарощеного волосся і Макс відразу помітив перевтілення. Холостяк запросив дівчину на тет, щоб дізнатися, що послужило причиною змін у зовнішності.

Фото: СТБ

Христина сказала, що нічого не сталося, а просто вона скучила за коротким волоссям. До того ж дівчина збрехала, що вона підстриглася.

"Абсолютно не має ніякого значення, якої довжини волосся. Я просто скучила за короткою стрижкою. Колись у мене така була", - сказала дівчина.

Однак Макс не без підстав припустив, що дівчина не підстригала волосся, а просто його зняла.

"Раніше мені вже доводилося помічати, що у неї не своя довжина. Тому я не розумію, навіщо вона збрехала. Я звертаю увагу на деталі, особливо коли шукаю супутницю життя", - розчаровано зазначив холостяк.

Фото: СТБ

Макс зізнався, що йому набридла брехня дівчини і відправив її додому. Рішення героя стало несподіванкою як для самої Христини, так і для інших учасниць.

Наступної п'ятниці, 15 травня, на проекті "Холостяк-10" пройде знайомство з батьками головного героя шоу. Свою сім'ю Макс представить Дані, Вікторії та Даші.

Фото: СТБ

  • Нагадаємо, що на дев'ятому тижні "Холостяк-10" головний герой зробив свій вибір і відправив додому учасницю вокального проекту "Х-фактор" - 24-річну Аліну.
  • Герой реаліті "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту Даша Квіткова планували зіграти весілля в травні, але через продовження карантину пара була змушена перенести торжество.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами