Лайм

Дочка екс-нардепа Михайла Добкіна заспівала: в мережі кажуть, текст якось по-незрозумілому написаний

Користувачі мережі одразу ж згадали колись популярне відео з колишнім політиком

Алла Добкіна, дочка скандального екс-нардепа Михайла Добкіна, вирішила заявити про себе не лише знімками в Інстаграм і випустила свою першу пісню "Санта-Барбара".

Як написала дівчина на особистій сторінці в соцмережі, "Санта-Барбара" - її нова музична любов. Перші слухачі почали коментувати пісню на YouTube-каналі Various Artists, і тут не обійшлося без жартів.

До свого кліпу Добкіна також опублікувала кілька стильних фотографій на тлі рожевого ретрокара і подякувала команді, яка працювала з нею над створенням відеороботи.

Алла Добкіна Фото: instagram.com/alladobkina007

Алла Добкіна Фото: instagram.com/alladobkina007

Поки ролик дуже неспішно набирає перегляди і позитивні оцінки. А от негативних вже накопичилося більше. Вокальні таланти дівчини оцінили "на трієчку з мінусом". Деякі почали жартувати, згадуючи гучний ролик за участю самого Михайла Добкіна:

"Текст трохи по-деб*льоному написаний", "Талановита, годі й казати. Є в кого. От тільки текст трохи по-деб*льоному написаний", - посміялися в коментарях. Але, варто зазначити, в Інстаграм аудиторія виявилася менш критичною. Дівчину закликали продовжувати і виходити на новий рівень, деякі фоловери вже чекають запрошення на перший сольний концерт.

Раніше в YouTube стало популярним відео, на якому Михайло Добкін знімається в передвиборчому ролику і скаржиться на текст, який "по-деб*льоному написаний". На сьогоднішній день його подивилися більше 6 млн користувачів.

Сам Добкін нещодавно заявив, що вже довгий час розшукує автора вірусного ролика, так як хоче передати йому винагороду: "Автора знайду і з задоволенням передам йому його премію, вона у мене вже давно залежалася".

  • У липні 2017 року Алла Добкіна вийшла заміж. Обранцем дівчини, за інформацією ЗМІ, став син колишнього радника Михайла Добкіна з питань паливно-енергетичного комплексу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії
Теги:

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами