Лайм

Енді Картрайт: кращі виступи репера на Versus Battle

У 2013 році хлопця запросили до Санкт-Петербурга, де він взяв участь у реп-баттлах

30 липня стало відомо про смерть українського репера Енді Картрайта, учасника популярного YouTube-шоу Versus Battle. Тіло виконавця знайшли в його квартирі в Санкт-Петербурзі розчленованим на п'ять частин. Дружина Картрайта заявила, що не вбивала чоловіка, і що він нібито помер ще кілька днів тому від передозування наркотиків, після чого вона вирішила приховати цей факт і позбутися тіла. theLime згадав кращі виступи Картрайта на реп-баттлах, які принесли йому впізнаваність та мільйони переглядів.

Енді Картрайт на Versus Battle Фото: фрагмент відео на YouTube

Енді Картрайт народився в Ніжині Чернігівської області. З дитинства хлопець захоплювався хіп-хопом, який довгий час залишався для нього великим хобі. Паралельно з навчанням в місцевому ВУЗі, де Картрайт навчався на викладача англійської мови, репер був частим гостем місцевих хіп-хоп-тусовок. Там він зумів проявити талант написання текстів і технічність виконання.

Наприкінці 2013 року репер записав альбом, який припав до смаку любителям жанру. Незабаром після цього Картрайта запросили до Санкт-Петербурга, де він взяв участь у реп-баттлах Versus Battle та зарекомендував себе андеграундним MC, в треках якого можна почути не тільки яскраві метафори, а й буквальне віяння "підземкою".

Енді Картрайт на Versus Battle Фото: фрагмент відео на YouTube

"Андеграунд для мене - опозиція і свобода думки. Це не музичний жанр, і це ніяк не пов'язано з рівнем популярності, - зазначав він в інтерв'ю для Versus Battle. - Можна багато років робити одне й те ж саме, прикриваючись благородним прапором "андеграунду", але хороший МС собі цього не дозволить".

У реп-поєдинках Енді Картрайт брав участь чотири рази - здобув одну перемогу й три поразки. Незважаючи на це, своєрідна подача зробила репера одним із найбільш упізнаваних у колі тусовки.

Енді Картрайт VS Giga1 (Обережно! На всіх відео звучить ненормативна лексика)

Енді Картрайт VS Obe 1 Kanobe

Енді Картрайт VS Брудний Рамірес

Після смерті виконавця поліції Санкт-Петербурга належить з'ясувати деталі інциденту. Зокрема, встановити факт смерті Картрайта й перевірити достовірність версії, яку озвучили дружина репера та її адвокат.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами